Strojna oprema
18.04.2007 09:58
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Modna linija izdelkov Philips-Swarovski

Philips in Swarovski sta postala partnerja pri razvoju dodatkov za ženske, ki združujejo današnji življenjski stil, tehnologijo in modne trende. Cilj združitve je ponuditi izdelke z inovacijami, ki so pomembne ženskam v njihovem aktivnem vsakodnevnem življenju in obenem poskrbijo za estetiko in modnost.

S partnerstvom tako Philips kot Swarovski uresničujeta priložnost, da izpolnita želje trga in ponudita inovativno, funkcionalno in modno linijo izdelkov. Raziskave med potrošniki so pokazale, da si ženske želijo tehnologijo spremeniti v modne izdelke, ki združujejo tehnologijo, življenjski stil in modo. Rezultat je linija Aktivni kristali, ki vsakdanje tehnološke izdelke, kot so slušalke in USB ključi, ponuja v estetski obliki, kot modne izdelke. Izdelki dodajo novo raven stila uporabnikom.

Philips in Swarovski predstavljata unikaten predlog in nov potrošniški segment – fuzijo življenjskega stila in mode, narediti tehnologijo modno in tehnologijo za ženske dvigniti na višjo raven. Kombinacija najboljšega med tehnološkimi inovacijami in modnim oblikovanjem.

“Aktivni kristali” je linija izdelkov Philips-Swarovski, ki združuje vrhunsko kakovost in uporabnost tehnologije z dodatkom lepote, modnega pridiha in elegantnosti. Tako kristali tokrat, poleg občudujočega izgleda, ponujajo še uporabno vrednost za njihove uporabnice, aktivne ženske, ki si v svojem aktivnem življenskem stilu želijo združiti praktičnost z eleganco in tako iz izdelkov, ki jih sicer uporabljajo vsak dan, narediti unikatne in izstopajoče modne izdelke. Z linijo “Aktivni kristali” sta Philips in Swarovski spremenila način, na katerega ženske gledajo na stilske dodatke.

Popolna usklajenost tehnologije, stila in gracioznosti
Z združevanjem moči obeh podjetij Philips k partnerstvu doprinaša vrhunsko znanje in tehnologijo, Swarovski pa kot priznana znamka na področju modne industrije in industrije nakita stil in vrhunsko modnost.

Vsakdanje uporabna tehnologija je postala modna in glamurozna
Rezultat partnerstva je tako fuzija/združitev tehnologije [funkcionalnosti] in modnosti [glamur, kristali] in nastali so izdelki, ki so jih v Parizu in Hong Kongu razvile oblikovalke, da bi odsevali in ustrezali življenjskemu stilu in potrebam ciljne skupine aktivnih žensk.

Na trgu, na 850 prodajnih mestih po vsem svetu, so trenutno dostopne slušalke različnih oblik ter USB ključ v obliki srca in ključavnice. V Sloveniji linije žal ne bodo predstavljali, a so nam izdelki dosegljivi v sosednji Italiji ter Avstriji.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več