Računalništvo, telefonija
24.06.2014 08:25

Deli z drugimi:

Share

Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Skupina Gorenje, ki spada med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov, se predstavlja spletu v popolnoma prenovljeni podobi.
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Izdelčne in korporativne strani so izvedene v sodobnem, minimalističnem in polnem prilagodljivem dizajnu (responsive web design), ki na vsaki dimenziji zaslona – od pametnih telefonov do namiznih računalnikov – ohranja vse funkcionalnosti strani. Spletne strani so prilagojene tudi uporabi na zaslonih, občutljivih na dotik (touch screen).

Zasnovane so na sistemu za upravljanje z vsebinami (CMS) AV SiteKit v .NET tehnologiji ter povezane s poslovno informacijskim sistemom SAP, marketinško bazo Mabagor, CRM in B2B modulom.

Uporabniki na straneh izvedo vse o izdelkih, prodaji in podpori Gorenja, si ogledajo predstavitve ali izdelke kupijo preko spleta.

Najprej so prenovili slovenske različice strani, v prihodnjih mesecih pa bodo prenovljene vse spletne strani poslovnih enot v tujini, ki jih je preko 40.

Celoten projekt je v sodelovanju z ekipo Gorenja zasnovan in izveden v AV studiu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AV STUDIO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AV STUDIO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AV STUDIO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku