Avtomoto
Življenjski slog
02.06.2023 08:00
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Močno in vsestransko e-kolo Bezior XF001

E-kolo Bezior XF001 je izjemno zmogljivo električno kolo, ki vam omogoča udobno in vsestransko vožnjo. Z močnim 1000-vatnim motorjem lahko doseže hitrost do 45 km/h in premaguje klance do 25°.

S 12,5 Ah litij-ionsko baterijo vam omogoča, da z enim samim polnjenjem prevozite do 35-37 km v načinu čistega električnega pogona in do največ 45 km z asistenco moči. To pomeni, da lahko zanesljivo prevozite srednje dolge razdalje brez skrbi glede izpraznitve baterije. Baterija je odstranljiva, z indikacijsko lučko pa je enostavno preveriti njeno stanje in jo pri potrebi napolniti.

Stabilna aluminijasta konstrukcija omogoča, da se kolo nosi voznike do 120 kg, kar zagotavlja, da je primerno za različne uporabnike. Velik in mehak sedež je dovolj prostoren, da lahko na njem udobno sedita dve osebi hkrati, kar je še posebej priročno za prevoz potnikov.

Zložljivi pedali zagotavljajo dodatno udobje potnikom, saj lahko prilagodijo svoj položaj glede na želje in potrebe.

7-stopenjski menjalni sistem se enostavno prilagodi različnim terenom, kar omogoča gladko in učinkovito vožnjo ne glede na podlago.

Sprednja vzmetna vilica zagotavlja udobno vožnjo tudi po neravnem terenu, saj dobro absorbira udarce in zmanjšuje tresljaje.

Debele pnevmatike zagotavljajo maksimalen oprijem in enostavno vožnjo po zahtevnih terenih, vključno s peskom, plažo, gorami in snegom.

Svetla glavna žarometka zagotavlja večjo varnost med vožnjo ponoči, saj osvetli pot pred vami, kar povečuje vidnost in zmanjšuje tveganje.

E-kolo Bezior XF001 je opremljeno z odstranljivo baterijo in indikacijsko lučko, kar olajša polnjenje in uporabo.

Je priročno za krajše izlete, nakupovanje, delo in vsakodnevno uporabo. Zagotavlja vam užitek vožnje na različnih terenih in vam omogoča enostavno premikanje po mestu.

Kaj pa cena? S pomočjo promocijske kode FFXF001 ga lahko na TEJ POVEZAVI dobite za 1029,98 €.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več