Programska oprema
19.04.2006 05:56

Deli z drugimi:

Share

Močna podpora Oracle Fusion Middleware


Oracle Fusion Middleware prinaša podjetju lepe prihodke.

Podjetje Oracle je predstavilo nove poslovne rezultate za Oracle Fusion Middleware, obsežno družino vmesne programske opreme, ki poenostavlja razvoj, vpeljavo, integracijo in upravljanje aplikacij. Tekom zaključenega tretjega četrtletja poslovnega leta 2006 je rast prihodkov od novih licenc za Oracle Fusion Middleware znašala 24 odstotkov v primerjavi z istim četrtletjem prejšnjega leta – kar je hitrejša rast kot jo beleži BEA. Nova rast prihodkov iz licenc je pokazatelj, da se vse večje število strank iz vsega sveta še naprej odloča za izbor Oracle Fusion Middleware za integracijo svojih poslovnih sistemov, znižanje skupnih stroškov lastništva, dobivanje poslovnega vpogleda ter konkurenčnosti.

Oracle Fusion Middleware uporablja preko 30.000 strank, kar predstavlja 35 od 50 največjih podjetij na svetu in preko 750 podjetij iz lestvice najuspešnejših svetovnih podjetij The Global 1000, ki jo sestavlja BusinessWeek. Stranke uporabljajo Oracle Fusion Middleware za reševanje raznolikih IT izzivov, vključno z vpeljavami v projekte, oddelke in celotna podjetja ter zaradi obsežne in integrirane podpore življenjskemu ciklu storitveno usmerjene arhitekture. Možnosti vpeljave v razpršena omrežja, vgrajenega upravljanja varnosti in identitete ter arhitekture, ki podpira vpeljavo med delovanjem, jim omogoča boljši izkoristek obstoječih investicij v IT.

Oraclova vodilna družina izdelkov vmesne programske opreme Oracle Fusion Middleware vključuje Oracle Application Server, povezane izdelke za Oracle Application Server in dodatke (t.j. upravljanje identitete in dostopa, SOA, poslovna inteligenca, portali, strežnik J2EE in JDeveloper), Oracle Data Hubs ter storitve za sodelovanje. Ti izdelki izboljšujejo produktivnost razvoja s širokim naborom razvojnih orodij za tehnologije od Jave do usklajevanja spletnih storitev in standarda Business Process Execution Language (BPEL).

Stranke Oracle Fusion Middleware so vodilne organizacije iz področja finančnih storitev, telekomunikacij, proizvodnje, prodaje, farmacevtske industrije, zdravstvene oskrbe in javnega sektorja.


Prijavi napako v članku