Računalništvo, telefonija
Varnost
Nas in strežniki
11.04.2024 07:14

Deli z drugimi:

Share

Moč in prilagodljivost podatkovnih sistemov Lenovo

Dostopnost podatkov postaja osrednji vir konkurenčne prednosti, podjetja pa iščejo napredne podatkovne rešitve, ki lahko zadovoljijo njihove vedno večje in zahtevnejše potrebe.
Foto: Lenovo
Foto: Lenovo

Lenovo, kot vodilno podjetje na tem področju, ponuja raznolike rešitve za shranjevanje podatkov, ki so prilagojene sodobnim izzivom, hkrati pa so cenovno dostopne in zanesljive. Na trgu izstopajo modeli iz serij ThinkSystem DM in DE, v praksi pa naprave prinašajo številne koristi.

Lenovo podatkovni sistemi

Lenovo nudi širok razpon rešitev za shranjevanje podatkov v podjetjih, ki so oblikovane tako, da ustrezajo proračunom in zahtevam posameznega podjetja in zagotavljajo, da so podatki dostopni vedno, ko jih potrebujete. Te rešitve vključujejo ključne funkcionalnosti za učinkovitost podatkov, kot so stiskanje in zgoščevanje, thin-provisioning ter šifriranje podatkov z uporabniku prijaznim vmesnikom. Dodatne varnostne funkcije, kot so šifriranje na sami napravi, večfaktorska preverjanje pristnosti in sinhrono kopiranje, predstavljajo le nekaj izmed vodilnih funkcionalnosti upravljanja podatkov, ki jih Lenovo nudi svojim uporabnikom.

Predstavitev modelov: ThinkSystem DM in DE

ThinkSystem DM (osnovna serija)

DM serija podpira flash in hibridne-flash diske, ki so pripravljeni na oblak, virtualizacijo in umetno inteligenco. Te naprave omogočajo optimizacijo, pospeševanje in združevanje podatkov z združevanjem SAN in NAS v enem sistemu. Modeli, kot so DM7100H, DM5000H, DM3010H in DM3000H, so namenjeni za delo z oblačnimi storitvami, umetno inteligenco, analitiko velikih podatkov in za oblikovanje.

ThinkSystem DE (naprednejša serija)

DE serija vključuje flash in hibridne-flash diske, ki zagotavljajo idealno kombinacijo zmogljivosti in učinkovitosti za zagotavljanje najzahtevnejših potreb. Modeli, kot so DE6400H, DE6600H in DE6000H, so popolni za širok spekter podjetniških delovnih obremenitev, vključno z analitiko velikih podatkov, videonadzorom, varnostnim kopiranjem in obnavljanjem ter drugimi aplikacijami z intenzivnim vhodno/izhodnim delovanjem.

Reševanje ključnih izzivov

Lenovo podatkovne rešitve so osredotočene na reševanje štirih ključnih izzivov, s katerimi se podjetja soočajo danes: virtualizacija, prilagodljivost, hibridne in oblačne storitve ter razširljivost. S sposobnostjo prilagajanja potrebam poslovnega okolja, Lenovo rešitve omogočajo podjetjem, da svoje podatkovne centre prilagodijo in optimizirajo brez kompromisov pri zmogljivosti ali varnosti.

Zakaj izbrati Lenovo?

Cenovna ugodnost

Analiza cenovne učinkovitosti je že leta 2018 pokazala, da Lenovo nudi visoko zmogljive podatkovne rešitve po dostopnih cenah, kar omogoča podjetjem, da izkoristijo napredno tehnologijo brez prekomernih stroškov.

Zanesljivost

Po najnovejših podatkih iz marca 2024, Lenovo strežniki ostajajo na vrhu tudi po zanesljivosti, kar se odraža tudi v Lenovo podatkovnih rešitvah, ki sledijo isti viziji stabilnosti in dolgotrajne zanesljivosti.

Hitrost

Kar zadeva hitrost, Lenovo shrambne rešitve zagotavljajo vrhunsko delovanje, ki presega konkurenco. ThinkSystem DM in DE serije s flash in hibridnimi-flash konfiguracijami podjetjem omogočajo  hitro dostopanje do kritičnih podatkov, hkrati pa ohranjajo visoko stopnjo učinkovitosti in odzivnosti.

Zakaj ukrepati zdaj?

Podjetja morajo danes nujno sprejeti rešitve, ki ne samo zadovoljujejo trenutne potrebe, ampak so pripravljene tudi na prihodnje izzive. Lenovo s svojimi podatkovnimi rešitvami ponuja prav to: tehnologijo, ki je pripravljena na prihodnost, je cenovno dostopna in zanesljiva. Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoje podatkovno shranjevanje in poslovanje z naprednimi Lenovo rešitvami. Več najdete na spletni strani https://bit.ly/also-lenovo (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Lenovo računalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več