Računalništvo, telefonija
26.05.2004 17:10
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobitelova »Oseka« in Planet Hrvaška tudi letos

Družba Mobitel bo tudi to poletje zagotovila cenejše klice v vsa slovenska omrežja za uporabnike Mobitel GSM/UMTS, ki bodo med 1. junijem in 31. avgustom gostovali v omrežju hrvaškega operaterja VIPnet. Vse bolj množično obiskan Mobitelov portal Planet pa bo dopustnikom na Hrvaškem tudi letos še posebno zanimiv zaradi sezonskega informativno-zabavnega Planeta Hrvaška, ki bo od prvega junija dalje na enem mestu ponujal pester tematski sklop vsebin in storitev.

“Oseka” – cenejši klici v Slovenijo
Družba Mobitel in hrvaški operater VIPnet sta sklenila dogovor o nižjih cenah gostovanja uporabnikov Mobitel GSM/UMTS. Tako bodo naročniki Mobitel GSM/UMTS, ki se bodo na Hrvaškem priključili v omrežje VIPnet, v vsa slovenska omrežja klicali za samo 149 SIT/min (sicer 182 SIT/min), Mobiuporabniki pa za 170 SIT/min (sicer 200 SIT/min). “Oseka” bo veljala vse dni v tednu od 1. junija do 31. avgusta.

Planet Hrvaška
1. junija bo zaživel tematski sklop vsebin in storitev za vse, ki bodo na Hrvaškem. Planet Hrvaška, ki ga izberite v sklopu Moj Planet, bo ponujal: novice, vreme na Hrvaškem in napoved za pomorce, pregled razmer na cestah, vozne rede in čakalne dobe trajektov, zaščito pred soncem, nagradni kviz, pregled slovenskega tiska, trač-nice, melodije, ozadja, pregled prireditev ter skupek koristnih informacij. Med preživljanjem počitnic bodo športni navdušenci na Planetu lahko spremljali tudi Euro 2004 in Olimpijske igre v Atenah.


Prijavi napako v članku