Telefonija
24.11.2006 15:53

Deli z drugimi:

Share

Mobitel pripravil posebno praznično ponudbo

Družba Mobitel je pripravila posebno ponudbo, s katero bodo vsi Mobitelovi uporabniki v mesecu decembru 2006 pošiljali sporočila MMS za samo 1 € cent (2,3964 SIT). Začenja se tudi predpraznična naročniško-prodajna akcija “Naj se vam želje izpolnijo”, ki na slovenski trg prinaša najnovejše mobilnike po izjemno dostopnih cenah.

MMS za 1 € cent
V mesecu decembru bodo Mobitelovi uporabniki v posebni akcijski ponudbi za poslano sporočilo MMS v Mobitelovem omrežju odšteli zgolj 1 € cent (2,3964 SIT). Mobitel bo tako svojim uporabnikom v prazničnem decembru zagotovil napredno obliko sporočanja po najugodnejši ceni na trgu.
Multimedijska sporočila lahko poleg daljšega besedila vsebujejo še fotografije, animacije ter video in zvočne posnetke. MMS-sporočanje podpira večina mobilcev na trgu. Poskrbljeno je tudi za vse, ki tovrstnih mobilnikov še nimajo, saj si lahko prejet MMS ogledajo na spletnem Planetu (www.planet.si).
Tisti, ki storitve MMS še nimajo vključene, lahko to storijo hitro in enostavno: na številko 1918 pošljejo SMS s ključno besedo MMS. Za pomoč pri nastavitvah je uporabnikom 24 ur dnevno na voljo tudi prijazno osebje Mobitelovega Centra za pomoč naročnikom na številki 031/041/051 700 700.

“Naj se vam želje izpolnijo”
Začenja se nova Mobitelova predpraznično-naročniška prodajna akcija “Naj se vam želje izpolnijo”, ki jo zaznamujejo najnovejši mobilniki po izjemno dostopnih cenah. Mnoge izmed njih Mobitel predstavlja premierno.


Prijavi napako v članku