Telefoni
27.05.2013 10:57
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Mega 6.3 v Evropi za vrtoglavih 900 evrov!

Težko pričakovani pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Mega 6.3 bo kmalu naprodaj v Nemčiji, zanj pa bo v prosti prodaji potrebno odšteti kar vrtoglavih 900 evrov. Zaradi visoke maloprodajne cene in povprečne strojne opreme številni strokovnjaki že napovedujejo porazno prodajo novosti.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Mega 6.3 je po mnenju mnogih poznavalcev predrag za tisto, kar ponuja!
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Mega 6.3 je po mnenju mnogih poznavalcev predrag za tisto, kar ponuja!

Težko pričakovani pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Mega 6.3 bo kmalu prispel v Evropo, pri čemer ga bo najprej mogoče kupiti v Nemčiji. Novost si bodo žal lahko privoščili le tisti z nekoliko debelejšimi denarnicami, saj bo za novi izdelek južnokorejskega giganta potrebno odšteti kar vrtoglavih 900 evrov.

Glede na to, da so strojne specifikacije pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Mega 6.3 precej slabše od priljubljenega mobilnika Galaxy S4, strokovnjaki že napovedujejo porazno prodajo novosti. Za 900 evrov bodo uporabniki storitev mobilne telefonije namreč prejeli napravo opremljeno z 2-jedrnim procesorjem frekvence 1,7 gigaherca, sistemskim pomnilnikom kapacitete 1,5 gigabajtov, digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk z bliskavico LED in spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk. Na njem je nameščen operacijski sistem Android 4.1.2, za hitro povezovanje v svetovni splet pa je na voljo mobilna povezava 4G/LTE.

Največji adut pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Mega 6.3 pa je kakopak visokoločljivi 6,3-palčni (16-centimetrski) zaslon, ki je kot nalašč za deskanje po svetovnem spletu, prebiranje dokumentov in predvajanje večpredstavnostnih vsebin. Mnogi strokovnjaki pa so prepričani, da večji zaslon po vsej verjetnosti uporabnike storitev mobilne telefonije ne bo prepričal v nakup 900 evrov vredne novosti s povprečno strojno opremo.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku