Telefoni
31.03.2010 12:17

Deli z drugimi:

Share

Mobilnik Apple iPhone 4G z večopravilnostjo in sprednjo kamero?

Uporabniki mobilnega telefona Apple iPhone naj bi le dočakali večopravilnost.
Uporabniki mobilnega telefona Apple iPhone naj bi le dočakali večopravilnost.

Če gre verjeti članku, ki ga je pred kratkim objavila časopisna hiša The Wall Street Journal, potem bo nova generacija mobilnega telefona Apple iPhone prinesla veliko uporabnih novosti. Ljubitelji večpredstavnostnih vsebin bodo zagotovo najbolj navdušeni nad novim zaslonom, saj naj bi izrisoval slike z ločljivostjo 940 x 640 točk. Za poganjanje prednameščene programske opreme naj bi bil zadolžen procesor s kodno oznako A4, katerega med drugim uporablja tudi Applov tablični računalnik iPad.

Nova generacija mobilnega telefona Apple iPhone naj bi bila opremljena tudi s sprednjo kamero, s katero naj bi bilo možno opravljati tudi video klice. Uporabniki bodo zagotovo navdušeni tudi nad večopravilnostjo pri uporabi aplikacij, ki jih za priljubljeni mobilnik pripravljajo tretja programska podjetja. Mobilni telefon Apple iPhone namreč danes omogoča večopravilnost le v primeru, da uporabljamo namenske aplikacije podjetja iz Cupertina.

Mobilnik Apple iPhone 4G naj bi dobil še nov fotoaparat s petimi milijoni točk. V kolikor bo priljubljena napravica deležna vseh omenjenih sprememb, potem zagotovo ne bo več zaostajala za izdelki konkurenčnih podjetij, kot sta na primer Nokia in Palm ter mobilniki, ki temeljijo na osnovi operacijskega sistem Android. No, pustimo se presenetiti.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku