Telefoni
13.05.2010 06:20
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilnik Apple iPhone 4G ponovno v središču pozornosti

Prototip Applovega mobilnika iPhone 4G je na črnem trgu dosegel vrednost okoli 4.000 ameriških dolarjev!
Prototip Applovega mobilnika iPhone 4G je na črnem trgu dosegel vrednost okoli 4.000 ameriških dolarjev!

Ker naj bi bil Applov mobilni telefon iPhone 4G nared za prodajo še pred koncem letošnjega leta, ne preseneča, da so na svetovni splet pricurljale nove fotografije in celo filmski posnetek tržno nadvse zanimivega aparata. Prototip mobilnika je javnosti razkril član vietnamskega spletnega portala Taoviet. Novinec je, verjeti ali ne, na las podoben tistemu, ki ga je v drugi polovici aprila predstavil član spletnega portala Gizmodo.

Če gre verjeti članku, objavljenemu na spletnem portalu Taoviet, bo novinec opremljen z zaslonom, ki naj bi izrisoval slike z ločljivostjo 940 x 640 točk. Za poganjanje prednameščene programske opreme naj bi bil zadolžen procesor s kodno oznako A4, katerega med drugim uporablja tudi Applov tablični računalnik iPad. Nova generacija mobilnega telefona Apple iPhone naj bi bila opremljena tudi s sprednjo kamero, s katero naj bi bilo možno opravljati video klice.

Mobilnik Apple iPhone 4G naj bi dobil še nov fotoaparat s petimi milijoni točk. Kolikor bo priljubljena napravica deležna vseh omenjenih sprememb, zagotovo ne bo več zaostajala za izdelki konkurenčnih podjetij, kot sta na primer Nokia in Palm ter mobilniki, ki temeljijo na osnovi operacijskega sistem Android. Naj pri tem še dodamo, da je član vietnamskega spletnega portala Taoviet za nakup mobilnka iPhone 4G globoko segel v denarnico. Zanj naj bi namreč na črnem trgu odštel okoli 4.000 ameriških dolarjev oziroma 3.150 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku