Telefoni
01.01.2010 09:23

Deli z drugimi:

Share

Mobilni telefon Motorola Shadow za filmske zanesenjake

Prihoda pametnega mobilnega telefona Motorola Shadow bodo zagotovo najbolj veseli filmofili.
Prihoda pametnega mobilnega telefona Motorola Shadow bodo zagotovo najbolj veseli filmofili.

Podjetje Motorola naj bi kmalu ponudilo v prodajo novi mobilni telefon višjega cenovnega razreda, ki bo temeljil na osnovi vse bolj priljubljene platforme Android in bo pisan na kožo ljubiteljem visokoločljivih filmskih posnetkov. Mobilni telefon, ki nastaja pod razvojno oznako Shadow, bo namreč opremljen z visokoločljivim video izhodom HDMI. Preko njega naj bi bilo mogoče na zunanji zaslon predvajati celo filmske posnetke ločljivosti 1080p.

Mobilni telefon Motorola Shadow bo kakovostne filmske posnetke lahko prikazoval tudi na 11-centimetrskem zaslonu ločljivosti 854 x 480 točk. Novinec bo kot nalašč tudi za zajemanje nepozabnih trenutkov, saj bo opremljen z digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk. Mobilni telefon Motorola Shadow naj bi v debelino meril le 9 milimetrov in naj bi bil kos tudi prikazovanju zahtevnejših tridimenzionalnih oblik.

Podjetje Motorola naj bi pametni mobilni telefon Shadow s platformo Android ponudilo v prodajo v prvi polovici letošnjega leta. Telefonski gigant naj bi njegovo maloprodajno ceno in dobavljivost razkrilo tik pred pričetkom prodaje.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku