Triki in nasveti
02.08.2013 07:41
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilni predvajalnik VLC pripravljen na Android 4.3!

Programerji podjetja VideoLAN so pripravili novo različico mobilnega predvajalnika VLC, ki je kot prvi polno združljiv z operacijskim sistemom Android 4.3 Jelly Bean. Novost se lahko pobaha tako s številnimi programskimi popravki kot hitrejšim dekodiranjem video vsebin.
Prenovljeni predvajalnika VLC for Android vas zagotovo ne bo nikoli pustil na cedilu!
Prenovljeni predvajalnika VLC for Android vas zagotovo ne bo nikoli pustil na cedilu!

Podjetje VideoLAN je pred dobrim letom dni za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tablični računalnikov Android pripravilo mobilno različico svojega izjemno priljubljenega predvajalnika VLC. Ker pravkar predstavljeni mobilni operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean številnim mobilnim predvajalnikom povzroča težave in nestabilno delovanje, so se programerji odločili, da zanj pripravijo prenovljeno različico predvajalnika VLC for Android. Čeprav je novost še vedno označena kot poskusna (Beta) različica, se v praksi obnese več kot odlično in je kos tudi nezahtevnejšim nalogam.

Prenovljeni mobilni večpredstavnostni predvajalnik VLC for Android Beta je na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer tako s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/yiMbNS kot s skeniranjem QR kode. Novost se po mnenju mnogih splača namestiti tudi na mobilne naprave s starejšim mobilnim operacijskim sistemom Android, saj je opremljena s številnimi programskimi popravki ter ponuja hitrejše dekodiranje video vsebin. Poleg tega naj bi bil pri delovanju nadvse zanesljiv in primeren tudi za zahtevnejše uporabnike.


Prijavi napako v članku