Telefonija
28.02.2007 14:46
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilni diktafon

Družba Mobitel svojim uporabnikom nudi novo storitev Mobilni diktafon, s katero lahko svoja glasovna sporočila ustvarijo kar prek telefonskega klica. Sporočila se shranijo na spletnem Planetu, v e-poštnem predalu uporabnika. Sporočilo ustvarijo s klicem na številko 183 888, sistem pa ga v mp3-obliki kot priponko posreduje na uporabnikov e-naslov na Planetu. V potrditev uspešno dostavljenega sporočila prejmejo SMS z obvestilom o novem glasovnem posnetku v svojem e-predalu.

Storitev je uporabnikom na voljo že s prvim klicem na številko 183 888, kjer sledijo zvočnim navodilom. Uporabniki Planetove e-pošte posnetek v elektronski obliki na svoj e-naslov prejmejo takoj po opravljenem klicu. Če pa uporabnik e-predala na Planetu še nima, je sporočilo zadržano in dostavljeno šele, ko si ga ustvari, za kar ima 30 dni časa, sicer se že posneta sporočila zbrišejo. Zato uporabnikom svetujemo, da si elektronski poštni predal aktivirajo še pred uporabo storitve Mobilni diktafon. To lahko hitro in enostavno uredijo na spletnem portalu Planet v sklopu Sporočanje.

Storitev Mobilni diktafon je na voljo Mobitelovim naročnikom in Mobiuporabnikom, skladno z veljavnim cenikom pa se obračuna kot glasovni klic v omrežju Mobitel GSM/UMTS. Prejeta elektronska in SMS-obvestila uporabnikov so brezplačna.


Prijavi napako v članku