Telefoni
Računalništvo, telefonija
Pametne ure
12.05.2022 15:10
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilna pisarna, ki jo lahko vedno vzamete s sabo

Po zaslugi izjemnega procesorja, priročnih mer in odličnega zaslona, se pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket zlahka izkažeta tudi v poslovni rabi.

Omejitve, ki so posledica prepovedi uporabe ameriških tehnologij, so dostikrat bolj psihološke kot dejanske. Huaweiu je v dveh letih uspelo najti zamenjavo za večino Googlovih aplikacij. Zemljevide in Googlov iskalnik na primer zamenjata funkcijsko podobni aplikaciji Petal. Huawei v svoji trgovini AppGallery ponuja številne priljubljene globalne in lokalne aplikacije. Med drugim tudi pisarniške, ki olajšajo delo. Tudi zaradi tega sta telefona najnovejše družine P50 odlični orodji v rokah poslovnežev, ki lahko marsikaj nujnega opravijo kar na njunih zaslonih.

Če ste veliko na poti, se vam ne ljubi vedo nositi prenosnega računalnika. Zaradi tega je dobro vedeti, da imate pri sebi, natančneje v svojem žepu, vedno napravo, s katero boste ves čas v stiku s sodelavci in strankami ter na katere velikem, svetlem in barvitem zaslonu zlahka opravite kakšno manj zahtevno s poslom povezano nalogo. Pomaga odličen procesor (SnapDragon 888), podpora za omrežje 4G ter vgrajene najnovejše brezžične tehnologije (Wi-Fi in Bluetooth). Na fotografskem področju preseneča monokromatsko 40-milijonsko tipalo zaslužno za čudovite črno-bele fotografije in nasploh višja svetlobna občutljivost fotografskega sklopa. V njem so še 50-milijonska glavna, 13-milijonska širokokotna ter 64-milijonska kamera s periskopskim objektivom in 3,5-kratno optično povečavo.

Pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket sta opremljena z orodji in storitvami ekosistema HMS, ki nudijo vse tisto, kar pričakujemo od sodobnega pametnega telefona. Na tem seznamu izstopata iskalnik Petal za iskanje informacije in zemljevidi Petal, saj si življenje težko predstavljamo brez hitre in elegantne navigacije. Iskalnik po zaslugi 3000 partnerjev zagotavlja široko paleto raznolike vsebine. Poleg tega zagotavlja izredno varno iskanje, popolnoma ščiti uporabnike ter upošteva najstrožje standarde varovanja zasebnosti in avtorskih pravic. Aplikacija prav tako nudi brskanje brez beleženja zgodovine, kar praktično pomeni, da nam ne sledi na spletu, ne beleži osebnih podatkov in ne shrani piškotkov.

Vse kar potrebujete

Na novih telefonih Huawei so vam na voljo vse aplikacije, ki jih potrebujete vsak dan, kot so Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, TikTok, Twitter in številne druge. Za gladko delovno okolje pa poskrbijo Microsoftove pisarniške aplikacije v kombinaciji z drugimi, kot so Adobe Reader, Dropbox in druge. Prav tako pa ne gre spregledati bančnih aplikacij. V trgovini AppGallery boste našli aplikacije praktično vseh velikih bank, ki so prisotne v Sloveniji, vključno z NLB, NKBM, Intesa Sanpaolo, Addiko, DH, kakor drge plačilne, kot so Revolut, Curve, mBills in VALU.

Bogat ekosistem naprav

Premijska pametna telefona P50 Pro in P50 Pocket sicer predstavljata le vrh smetane Huaweievih pametnih naprav. Poleg njiju v ponudbi najdete še telefone srednjega razreda Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei P50 Pocket Huawei P50 Pro

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10