Namizni računalniki
11.04.2009 08:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Miniaturni računalnik in igralna konzola v enem

Za novi Acer AspireRevo bomo zlahka našli prostor v stanovanju.
Za novi Acer AspireRevo bomo zlahka našli prostor v stanovanju.

Podjetje Acer velja za vodilnega svetovnega proizvajalca široke palete kakovostnih in tehnološko izpopolnjenih računalniških komponent in sistemov. Tokrat je za računalničarje, igričarje in filmofile, ki jim v stanovanju krvavo primanjkuje prostora, pripravilo oblikovno nadvse zanimiv miniaturni računalniški sistem AspireRevo, ki kot prvi temelji na platformi Nvidia Ion.

Novinec pod kvadratno obliko ohišja skriva dvojedrni procesor Atom takta 1,6 GHz, do štiri gigabajte sistemskega pomnilnika in trdi disk z 250 GB prostora. Celoto zaključujejo bralnik pomnilniških kartic, gigabitna mrežna kartica, šest priključkov USB, osemkanalna zvočna kartica in operacijski sistem Windows Vista Home Premium oziroma Basic.

Preračunavanju nekoliko zahtevnejših grafičnih oblik in predvajanju visokoločljivega videa je kos energijsko varčna grafična rešitev GeForce 9400M. Večpredstavnostna naprava je opremljena tudi z brezžičnim daljinskim upravljavcem, preko katerega je mogoče upravljati z bogato paleto računalniških iger. Maloprodajna cena miniaturnega osebnega računalnika AspireRevo naj bi se onkraj luže gibala med dvesto in štiristo ameriškimi dolarji.

Vas zanima več iz te teme?
Acer računalniki

Prijavi napako v članku