Računalništvo, telefonija
10.03.2023 10:06

Deli z drugimi:

Share

Mini računalnik, ki se lahko pohvali s presenetljivo zmogljivo opremo in nizko ceno

Ryzen 7 3750H, 8 GB RAM-a, 512 GB SSD, Radeon RX Vega 10 ... vse to v ohišju, ki tehta komaj pol kilograma. Cena pod 400 € pa vse skupaj še dodatno začini.

Mini računalniki so zelo priljubljeni v krogu tehnoloških navdušencev. Namizni računalniki v obliki stolpov lahko zasedejo kar nekaj prostora, vendar v zameno omogočajo, kar nekaj personalizacije in večjo izbiro komponent. Mini računalniki imajo omejen prostor in posledično omejeno nadgradljivost, vendar je njihova glavna prednost v kompaktnem ohišju, ki ga lahko postavimo kamorkoli. Na spletni strani GeekBuying smo našli akcijsko ponudbo za mini računalnik Kuu Mingar 3, ki ga lahko dobite za ugodnih 379 €. Za akcijsko ceno morate uporabiti promocijsko kodo NNNKUUM3MNPC.

Mini računalnik Kuu Mingar 3: glavne značilnosti

Kompaktnež ima prednameščen Windows 10, zato vam ne bo potrebno skrbeti morebitna sveža namestitev operacijskega sistema. Procesor AMD Ryzen 7 3750H bo skrbel za gladko delovanje vseh nalog. Gre za procesor iz leta 2019, ki pa še danes kljub novejšim modelom nudi solidno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Ima 4 jedra, 8 niti in navije se lahko do 4 GHz. Za grafična opravila bo skrbela integrirana kartica Radeon RX Vega 10.

Med glavnimi komponentami najdemo še 8 GB sistemskega pomnilnika standarda DDR4 in SSD disk tipa M.2 2280 ter kapacitete 512 GB. Med priključki za povezljivost najdemo HDMI 2.0 (podpira 4K pri 60 Hz) in vrata USB-C, ki prav tako podpirajo 4K ločljivost pri 60 Hz. Povežete lahko projektorje, monitorje, televizorje in podobno. Mini računalnik je primeren za uporabo v pisarni, doma ali morda celo na poti.

Vgrajeni ventilator skrbi za hlajenje komponent v zelo majhnem prostoru, kjer bi toplota lahko hitro začela dušiti zmogljivost. Poleg tipičnega LAN priključka je na voljo tudi dvopasovni Wi-Fi 5.0.

Računalnik tehta komaj pol kilograma, zato njegovo morebitno premikanje še zdaleč ne bo naporno.

Za še več informacij obiščite spletno stran GeekBuying.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
računalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več