Programska oprema
21.03.2006 07:19

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova poslovna vizija programske opreme za podjetja

Steve Ballmer, glavni izvršni direktor Microsofta, je predstavil vizijo podjetja, ki temelji na prepričanju, da so ljudje, opremljeni s pravo programsko opremo, ključni za poslovnih uspeh. Vizija za podjetja, poimenovana People-Ready, je rdeča nit vrste inovativnih rešitev v novih in obstoječih kategorijah, ki jih bo Microsoft predstavil v naslednjem letu. Ballmer je več kot 500 poslovnim kupcem predstavil nove poslovne rešitve ter možnost integracije le-teh s prihajajočo različico operacijskega sistema Windows Vista, sistemom 2007 Microsoft Office, programsko opremo Windows Mobile in z novo različico sporočilnega sistema Windows Exchange Server. Hkrati je prikazal tudi možnost integracije z infrastrukturno ponudbo, kot sta strežniški operacijski sistem Windows Server 2003 in podatkovni strežnik SQL Server 2005.

»Pred dvajsetimi leti je Microsoft – opremljen s prepričanjem v moč programske opreme, da spremeni svet – postal javna delniška družba. Vizija People-Ready je naravna razširitev naše ustanovne vizije omogočanja učinkovitejšega dela z uporabo programske opreme. Danes s prikazom, kako ta orodja na nov način sodelujejo pri izboljšanju inovacij ter dvigu vrednosti za podjetja, stopamo na novo raven,« je dejal Ballmer. »Naša vizija temelji na seriji programskih rešitev, ki so rezultat vlaganj v raziskave in razvoj v zadnjih treh letih, vrednih 20 milijard USD, in ki prinašajo nove inovacije v več kategorijah. Od poslovnega poročanja do mobilne delovne sile, od sodelovanja do komunikacij in od upravljanja odnosov s strankami do poslovnega iskanja – priložnost, da programska oprema zagotovi uporabnikom večjo vrednost, je neomejena.«

Vizija People-Ready temelji na prepričanju, da so ljudje ključno gonilo poslovnega uspeha. Podjetja, ki delujejo v skladu s to vizijo, dajo svojim zaposlenim na razpolago programska orodja, ki jim omogočijo sodelovanje in skupinsko delo, takojšnje stike s strankami in zagotavljanje storitev, poenostavitev ter spreminjanje poslovnih procesov. V skladu s tem je Microsoft prikazal programske rešitve, ki bodo omogočile večjo vrednost za kupce.


Prijavi napako v članku