Programska oprema
13.04.2008 08:37
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoftov integrirani varnostni sistem Forefront »Stirling«

Microsoft je na prireditvi RSA Conference 2008 najavil razpoložljivost javne preizkusne različice nove generacije varnostne rešitve Microsoft Forefront z razvojnim imenom »Stirling«. Microsoft Forefront »Stirling« je integriran varnostni sistem, zasnovan za zagotavljanje celovite in koordinirane zaščite, ki olajša nadzor in upravljanje varnostnih zmogljivosti v informacijski infrastrukturi organizacije.

Forefront »Stirling« prinaša centralno upravljavsko ploščo za določanje varnostnih nastavitev in preglednost nad celotno organizacijo. Vključuje novo generacijo izdelkov Forefront, ki zajemajo odjemalce, strežnike in rob omrežja, kot so Forefront Client Security, Forefront Security for Exchange Server, Forefront Security for SharePoint, nova generacija izdelka Microsoft Internet Security and Acceleration Server (ISA Server) in Forefront Threat Management Gateway.

Končna različica naj bi bila po načrtih na voljo v prvi polovici leta 2009. Preizkusno si lahko prenesete z naslova, navedenega spodaj.


Prijavi napako v članku