Računalništvo, telefonija
23.11.2013 07:34
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft z vsemi topovi nad podjetje Google!

Microsoft je s postavitvijo spletne trgovine Scroogled in pričetkom prodaje raznovrstnih reklamnih izdelkov proti podjetju Google pričel agresivno tržno vojno. Kupcem so na boljo različni predmeti s sporočili proti storitvam podjetja Google, kot so na primer skodelice, kape, kratke majice in podobno.
Microsoft uporabnike svetovnega spleta na vse načine poskuša prepričati, da storitve podjetja Google ogrožajo njihovo zasebnost.
Microsoft uporabnike svetovnega spleta na vse načine poskuša prepričati, da storitve podjetja Google ogrožajo njihovo zasebnost.

Uporabniki svetovnega spleta smo se nekako že sprijaznili s tem, da moramo za kakovostne spletne storitve žrtvovati del zasebnosti. Pri podjetju Google pa pogosto s posegom v zasebnost gredo predaleč, saj ti lahko brez naše vednosti in privolitve uporabljajo naše osebne podatke za namene spletnega oglaševanja. Ker se kuje železo, dokler je vroče, je Microsoft s postavitvijo spletne trgovine Scroogled proti podjetju Google pričel agresivno tržno vojno.

Na spletni strani Scroogled, ki je dosegljiva na spletnem naslovu http://bit.ly/Google-MS, lahko kupimo različne predmete s sporočili proti storitvam podjetja Google, kot so na primer skodelice, kape, kratke majice in podobno. Na njih najdemo nekoliko spremenjen Googlov logotip in napise v angleškem jeziku, kot so »Opazujemo te«, »Mi krademo vaše podatke«, »Vstopite v naš spletni prostor« in še mnogo več. Microsoft z agresivno marketinško akcijo seveda računa na to, da bo na svojo stran pridobil številne uporabnike Googlovih storitev.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več