Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
01.12.2023 16:30

Deli z drugimi:

Share

Microsoft Copilot – vaša desna AI roka.

AI tehnologija spreminja naša življenja, tako poslovno kot zasebno. Microsoft Copilot ponuja ogromno priložnosti uporabe umetne inteligence v Wordu, Excelu, Powerpointu, Teamsih …

Razvoj in napredek spremljata človeštvo že od samega začetka. V tem kontekstu je AI velik korak naprej. Na umetno inteligenco (AI) lahko gledamo pozitivno ali negativno. Dejstvo pa je, da ponuja velik potencial za podjetje, če se tega lotite pravilno.

Nobena izmed tehnologij ni tako hitro pritegnila naše pozornosti kot umetna inteligenca. ChatGPT je v samo 2 mesecih dosegel 100 milijonov uporabnikov. ChatGPT je prelomnica. Ni zgolj orodje, ampak predstavlja spremembo v pristopu do strojnega učenja (ML – machine learning) in umetne intelligence ( AI – artificial intelligence).

Microsoft Copilot – AI orodje za M365

Predstavljajte si, da želite stranki poslati email. V Outlooku kliknete nov email, napišete prejemnika in na desni strani se vam pokažejo kratke informacije o stranki, ki vam pomagajo sestaviti email. Ni vam več potrebno brskati drugje.

Uporabljate Excel? Ponavadi imamo podatke v tabelah, ki jih je potrebno ročno analizirati. Kaj pravite na to, da Excelu samo naročite analizo in ta vam samodejno naredi analize in grafe. Uporabljate formule? Microsoft Copilot lahko za vas naredi formule za kompleksne izračune.

Microsoft Copilot je AI orodje, ki ga lahko hitro in varno uporabljate znotraj aplikacij kot so:

  • Word – izdelava osnutkov, delanje povzetkov, izboljšanje teksta, spreminjanje teksta v tabele …
  • Outlook – pisanje emailov, delanje povzetkov …
  • Teams – hitro pridobivanje informacij iz prezentacij, emailov, koledarjev …, povzetki sestankov …
  • Powerpoint – hitra izdelava prezentacij, povzetki prezentacij …
  • Excel – hitra analiza podatkov, grafični prikaz, samodejne formule za kompleksne izračune …

Z Microsoft Copilotom vam ni potrebno uporabljati ostala AI orodja. Na voljo vam je znotraj M365 aplikacij z uporabo podatkov samo znotraj vašega podjetja. Seveda vi določite, kaj in kako je na voljo.

Želite izvedeti, kako uporabiti Microsoft Copilot v vašem podjetju?

Vabljeni na brezplačen Crayonov webinar o Microsoft Copilot za M365. Izvedeli boste koristne informacije in dobili vpogled v delovanje:
Kako pripraviti in uporabiti podatke za varno uporabo?

  • Kako usposobiti ekipe za uporabo?
  • Kateri uporabniki lahko največ pridobijo?
  • Kakšen je učinke in kako ga meriti?
  • Ali ste pripravljeni za uporabo orodja?

Ste pripravljeni sprejeti in uporabiti AI tehnologijo znotraj Microsoft 365? Pridružite se nam na brezplačnem webinarju 6.12.2023.

Več o webinarju in prijava >

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft umetna inteligenca

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več