Programska oprema
24.03.2021 10:54
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft 365 – več, kot pričakujete, za manj, kot si mislite

Pred leti smo morali za delo, študij in življenje kupovati programsko opremo. Razmisliti smo morali, ali opremo potrebujemo ali ne in kaj je sploh vredno nakupa. Danes je naročnina nova realnost. Morda vsi novega načina še niso popolnoma sprejeli, a dejstvo je, da prinaša kup prednosti.
Microsoft 365 nudi premijske aplikacije Office, dodaten prostor v oblaku, napredno varnost in še več.
Microsoft 365 nudi premijske aplikacije Office, dodaten prostor v oblaku, napredno varnost in še več.

Že v času, ko smo programsko opremo kupovali, samo vsi vedeli, da je paket Microsoft Office treba imeti na vsaki napravi. Življenje se spreminja. Uporabljamo telefone, prenosnike in pametne naprave. Vse te naprave se hitro spreminjajo, in kar je danes aktualno, bo kmalu preživeto. Zato je smiselno imeti posodobljeno programsko opremo, ki je vedno osvežena in nudi vse možnosti v enem – na vseh napravah. Tukaj je Microsoft 365! Office? Kdo je omenil samo Office? Microsoft 365 je veliko več kot to.

Microsoft 365 nudi premijske aplikacije Office, dodaten prostor v oblaku, napredno varnost in še več. Ena sama naročnina je dovolj za največ pet naprav hkrati, paket pa deluje na napravah s sistemi Windows, macOS, iOS in Android.

Kaj dobite?

  • Microsoft 365 Personal za osebno rabo za 1 osebo ali Microsoft 365 Family za družino do 6 oseb. Oglejmo si, kaj nam nudi: Premijske aplikacije Office za največ 5 naprav hkrati – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access – vsi programi so vedno posodobljeni in vključujejo premijske funkcije, zasnovane na umetni inteligenci in delu v oblaku.
  • 1 Tb prostora OneDrive za vsakega uporabnika za varnostne kopije, dostop in preprosto deljenje datotek ter fotografij med napravami in osebami. Koliko je 1 Tb? Do 500.000 fotografij (če je posamezna datoteka, velika 2 MB). Na voljo imate tudi mapo Osebni sef za najpomembnejše datoteke in dokumente z dvostopenjskim preverjanjem identitete za dodatno varnost.
  • Urejanje v Wordu in Outlooku ter tudi na spletu v brskalnikih Microsoft Edge in Google Chrome kot razširitev. Črkovalnik in pomoč pri slovnici ter napredne slovnične in slogovne možnosti.
  • Premijska knjižnica z več tisoč kakovostnimi fotografijami, videoposnetki, infografikami in značkami za profesionalne vsebine, ki jih preprosto pripravimo še posebej po zaslugi pametne storitve “Design Ideas” v PowerPointu.
  • Premijske predloge – lahko si prenesete pripravljene predloge za katero koli datoteko (vizitko, proračun, življenjepis, predstavitev itd.)
  • Aplikacija za varnost družine s premijskimi možnostmi, da so otroci na spletu varnejši ob uporabi računalnika, tabličnega računalnika, pametnega telefona Android in X-Boxa. Zabavajte se in ostanite povezani, tudi ko niste skupaj.
  • Varnostna storitev – OneDrive: zaznavanje izsiljevalske programske opreme in obnovitev

Seveda je ob vsem skupaj na voljo še tehnična podpora.

Uporaba Microsoft 365 je pravzaprav najbolj primerljiva z uporabo več storitev, le da plačate samo eno.

Dodatna ugodnost od 1. februarja 2021 – ob nakupu paketa Microsoft 365 z določenimi napravami (osebni računalnik, tablični računalnik, telefon, dodatna oprema ali storitev) v trgovinah Microsoftovih partnerjev lahko dobite 25 % več.

V 30 dneh po nakupu obiščite m365promo.microsoft.com, da dobite dodatne 3 mesece naročnine in ste precej dlje deležni vseh ugodnosti.

Ponudbo preverite na povezavah:


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več