Računalništvo, telefonija
18.03.2014 14:44

Deli z drugimi:

Share

Metal Slug 2D retro gaming se vrača!

Se še spomnite leta 1991, ko ste metali svoje kovance v igralne avtomate nekje na morju ali v sosednjem kafiču. Pisala so se devetdeseta leta in 2D igre so bile zakon. 3D tehnologija še ni obstajala in igralne konzole v dnevnih sobah so bile bolj ali manj redkost.
Metal Slug
Metal Slug

Se vam Sony PS3 igralna konzola praši, ker vam gredo preveč napredne in zahtevne 3D igre na živce? Si želite malo arkadne klasike in streljanja ter pretepačenja v 2D tehnologiji. Odgovor je lahko emulator, ki ga naložite na vaš osebni računalnik, ali pa si kot pravi frajer naročite paket NEO GEO X GOLD Edition z dodatnm MEGA PACK 1. Kaj dobite za svojih 249 EUR? Igralno konzolo 2v1, ki omogoča zabavo tako na poti kot tudi doma. Neo Geo X je podobne velikosti kot Sony PS Vita in se lahko pohvali z prednaloženimi 20 igrami. V kompletu pa je tudi docking postaja, za polnjene prenosne igralne konzole, ki vsebuje tudi HDMI priklop za televizijo. V kompletu pa ne manjka niti Cool analogni igralni plošček, ki bo iz vaše dnevne sobe naredil pravi zabaviščni center.

Se vidimo kmalu na enem izmed regijskih prvenstev, ki bodo potekala po Sloveniji? Glavna nagrada bo kakopač en velik Komplet igričarske zabave Neo Geo SNK zdesignirane na Japonskem.

Več info o kvalifikacijah in tekmovanjih za NVGC 2014 boste kmalu lahko prebrali v najnovejših Računalniških Novicah in v reviji specializirani za gamerje z naslovom JOKER.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku