Življenjski slog
26.01.2024 07:24
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mastercard in Last Mile Solutions predstavljata univerzalni plačilni terminal za polnilnice električnih vozil v Evropi

Z uvedbo inovativnega in prilagodljivega plačilnega portala novo partnerstvo odgovarja na potrebo upravljalcev polnilnih mest za električna vozila, da bi ponudili priročno izkušnjo polnjenja in upoštevali evropsko regulativo (AFIR).

Mastercard in podjetje Last Mile Solutions sta oznanila novo partnerstvo, namenjeno vzpostavitvi novih plačilnih standardov za industrijo polnjenja električnih vozil, ki bodo izboljšali uporabniško izkušnjo plačevanja na polnilnih postajah.

Nova rešitev bo upravljalcem polnilnih postaj omogočila, da svoje obstoječe polnilne postaje brez težav povežejo z različnimi ponudniki plačilnih terminalov, ne da bi bili potrebni obsežni posegi. Nova rešitev bo poenotila uporabniško izkušnjo ter poenostavila integracijo plačilnih terminalov, vključevanje v sistem in obdelavo transakcij.

Mastercard in Last Mile Solutions si z zavezanostjo k razvoju univerzalnih plačilnih rešitev, odpravi obstoječih ovir in poenostavitvijo polnjenja za voznike želita spodbuditi uporabo električnih vozil po vsej Evropi.

Rešitev bodo pričeli uvajati tekom prvih mesecev leta 2024, saj bodo tako upravljalci polnilnih mest za električna vozila pravočasno pripravljeni na prihod nove evropske regulative (AFIR) aprila letos.

“Navdušeni smo nad partnerstvom z družbo Last Mile Solutions. Prehod na množično uporabo električne mobilnosti je ključnega pomena za izgradnjo bolj trajnostnega sveta. Za dosego tega cilja so potrebna partnerstva, kot je to, saj bo tako prehod čim bolj nemoten, ne le za potrošnike, temveč tudi za upravljalce infrastrukture,” je povedal George Simon, izvršni podpredsednik za razvoj evropskih trgov pri Mastecard.

“V dinamičnem svetu plačilnih rešitev in polnjenja električnih vozil bo strateško partnerstvo med Mastercard in Last Mile Solutions pospešilo množično uporabo električnih vozil. Naša skupna rešitev, ki je primerna tako za nove kot obstoječe polnilnice, še utrjuje naš položaj vodilnega podjetja na tržišču. S pomočjo našega partnerstva bodo upravljalci polnilnic preprosto integrirali nov sistem in zagotovili skladnost z AFIR-jem ter se tako lažje osredotočili na svojo osnovno dejavnost,” je dejal Eric van Voorden, izvršni director Last Mile Solutions. (P.R.)

***

O družbi Mastercard
Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globalno tehnološko podjetje v plačilni industriji. Naše poslanstvo je povezati in napajati vključujočo, digitalno ekonomijo, ki koristi vsem in povsod, tako, da naredi transakcije varne, preproste, pametne in dostopne. Z uporabo varnih podatkov in omrežij, partnerstev in strasti, naše inovacije in rešitve pomagajo posameznikom, finančnim institucijam, vladam ter podjetjem, da uresničijo svoj največji potencial. S povezavami v več kot 210 državah in območjih gradimo trajnostni svet, ki odpira neprecenljive možnosti za vse.

O družbi Last Mile Solutions
Last Mile Solutions je vodilni ponudnik platform SaaS za polnjenje električnih vozil in pametno upravljanje energije za upravljalce polnilnih mest in ponudnike storitev mobilnosti v Evropi. Z več kot 175.000 neposredno priključenimi polnilnimi mesti in več kot 550.000 polnilnimi mesti v 22 državah v našem gostujočem omrežju Last Mile Solutions ponuja najobsežnejše omrežje na trgu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji
Za več informacij so vam na voljo pri Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več