Računalništvo, telefonija
04.05.2018 14:18
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Maribor ujet s trojnim očesom

Maribor ujet s trojnim očesom
Maribor ujet s trojnim očesom

V teh dneh je na Glavnem trgu v Mariboru naš pogled pritegnila najnovejša fotografska razstava, ki jo je tokrat ustvaril kar telefon. Najnovejši P20 Pro je v roke prijel Klemen Razinger, uveljavljen slovenski fotograf.

Veter v laseh, objem ljubezni, baloni nad mestom – trenutki v dnevu, ki jih lahko ujame vsak izmed nas. S pravim orodjem in fotografskim znanjem je za Huawei to opravil priznani fotograf.»Projekt fotografiranja s telefonom Huawei je bil s strani priprave in izvedbe zelo edinstven. Pred samim fotografiranjem sem se dodobra seznanil z možnostmi, ki mi jih je ponujal novi Huawei in to s pridom uporabil na terenu,«je o razstavi povedal Razinger.Po lanskoletni resnično uspešni naslovnici ene izmed slovenskih revij, posneti s telefonom P10, je letos zaživela fotografska razstava, ena redkih, ki je v celoti pripravljena z mobilnim telefonom. »Ker so zakonitosti fotografiranja s telefonom in fotoaparatom seveda drugačne, sem se pri tem projektu osredotočil predvsem na izkoristek strukturnih elementov mesta Maribor. V te elemente pa sem potem vključil še zgodbo treh posameznikov, ki so se na svoj način povezali z mestom,«je dodal Razinger. Sporočilo: dober telefon zmore vse!


Huawei že od nekdaj združuje pionirje na področju fotografiranja s pametnim telefonom. To še dodatno potrjuje nova P serija. Z novim P20 Pro pa HUAWEI premika meje kreativne fotografije med pametnimi telefoni. Prva trojna kamera na svetu je bila razvita v sodelovanju z Leico in prinaša vrhunsko RGB kamero s 40 MP, monokromatsko kamero z 20 MPin telefoto kamero z 8 MP.S pomočjo vgrajene napredne umetne inteligence HUAWEI P20 Pro takoj prepozna objekt fotografiranja in samodejno prilagodi nastavitve. Tako z lahkoto ujamete najboljšo možno fotografijo v danem trenutku. Z uporabo nočnega načina fotografiranja bodo fotografije v slabih svetlobnih pogojih še boljše, celo brez uporabe stativa.Sprednja kamera s 24 MP omogoča žive, ostre in očarljive selfieje tako podnevi, kot ponoči. 3D osvetlitev portreta pa sproži niz efektov, ki so zmožni posneti fotografijo na nivoju fotografskega studia.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku