Računalništvo, telefonija
13.07.2011 15:03

Deli z drugimi:

Share

Mali razgrajači

Privlačen dizajn, kompaktne dimenzije in delovanje na baterije - poslastica za vse tiste, ki obožujejo glasbo na vsakem koraku.
Privlačen dizajn, kompaktne dimenzije in delovanje na baterije - poslastica za vse tiste, ki obožujejo glasbo na vsakem koraku.

Če ste mnenja, da potrebujete kompaktne, prenosne zvočnike, oz. zvočnik, potem vam bo smrtonosno vročino v teh dneh, zagotovo polepšala informacija, da se je na našem trgu pojavilo nekaj kar zagotovo ustreza zgornjemu opisu. Gre za zvočnike, ki slišijo na ime X-mini, na voljo v različnih barvah ter možnostmi in ceno, ki bo zagotovo več kot privlačna.

Skupni značilnosti celotne linije X-mini sta igriv design in enostavnost uporabe, kar pomeni da ne gre za neko veliko tehnično filozofijo: dovolj je, da poiščete 3,5-milimetrski audio vtičnik skrit v ogrodju naprave in ga povežete z MP3/MP4 predvajalnikom, mobilni telefonom, prenosnikom ali katerikoli drugim pripomočkom, ki proizvaja zvok. Za uporabo brez zunanjega napajanja, je vgrajena litij-ionska baterija, ki zadostuje za približno 12 ur predvajanja glasbe. Zanimivo je dejstvo, da zvočnik vsebuje tudi poseben konektor, s pomočjo katerega, je mogoče več zvočnikov povezati v skupno serijo, katera bo z združenimi močni proizvedla še večji trušč.

Čeprav na prvi pogled ne izgledajo tako, so zvočniki X-mini menda zelo glasni in dajejo visoko kakovost zvoka, kar je mogoče preveriti tudi v spodnjem videu posnetku. Vsem navdušencem nad prenosnimi zvočniki, svetujemo da obiščejo Facebook stran X-minijev, kjer boste lahko med drugim našli tudi specifikacije in cene prodajnih modelov.


Prijavi napako v članku