Računalništvo, telefonija
17.02.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Mala tiskarna, veliko srce

.. Kaj je poleg vsebine tisto, kar pri tisku naročnik najbolj ceni? To, da je izdelek kakovosten in všečen. Le tako se bo ob naslednjih naročilih vračal ..
Mala tiskarna, veliko srce
Mala tiskarna, veliko srce

Če smo včasih ob besedi tisk najprej pomislili na tisk na papir, lahko danes potiskamo že vse mogoče materiale. Nekatere tiskarne imajo izredno raznovrstno ponudbo izdelkov, ki jih lahko izkoristimo za obdarovanje ob rojstnih dnevih, porokah, obletnicah in podobno. S takšnimi darili ne moremo zgrešiti, ker so lahko personalizirana in se ohranijo kot lep spomin. Tiskarna, ki vam bo priskrbela vse to in še več, je Cyber print shop – mala tiskarna z velikim srcem.

Vsak predmet lahko postane super darilo

Zagotovo ste si kdaj belili glavo s tem, kaj podariti ob posebnih priložnostih. Sama majica ali skodelica kot darilo nista nič posebnega, a če nanju natisnemo pravi motiv, postaneta izvrstno darilo. Če imate pravo fotografijo, bo dobila na skodelici, sestavljanki, majici ali katerem drugem izdelku popolnoma nov pomen. V Cyber print shopu vam bodo z veseljem svetovali, da boste skupaj našli najboljšo rešitev. Prav tako lahko za vas na predmete natisnejo druge motive ali sporočila.

Odlikuje jih to, da vam rešitev poiščejo in realizirajo hitro, vašim željam bodo vedno ustregli, in če so le uresničljive, se da z njimi dogovoriti vse. Tiskarna se nahaja na dostopni lokaciji v BTC Cityju v Ljubljani. Tiskajo tako za velika, kot za srednja in manjša podjetja, kot že rečeno pa storitev vedno prilagodijo naročniku.

Omenili smo tisk na majice in skodelice, ki je vsem najbolj “domač”, a če želite kaj res posebnega, vam lahko potiskajo nahrbtnik, vrečko, predpasnik ali morda vzglavnik. Predmete, na katere tiskajo, imajo na zalogi, tako da je vaša naloga le, da pridete k njim s fotografijo, izberete izdelek, ki bi ga želeli imeti potiskanega, ostalo pa prepustite strokovnjakom.

Poleg personaliziranih potiskanih predmetov, ki bodo unikat v vašem domu, imajo za vse izdelke pripravljene tudi predloge, med katerimi lahko izbirate – in zaupamo vam lahko, da jih ni malo in da so v Cyber print shopu pomislili na prav vsako priložnost. Tako lahko naročite predmete, potiskane z že pripravljenimi modrimi mislimi, otroške, pa takšne za mame ali očete, dedke in babice, z rojstnodnevnimi motivi, ljubezenske…

Za najmlajše tiskajo na bodije, omislite pa si lahko tudi nalepke in magnetke z motivi po vaših željah.

Oblikujte sami

Na njihovi spletni strani najdemo zanimivo rubriko “Oblikuj sam.” Lahko izbiramo med različnimi skodelicami, ki jim dodajamo slike, napise in podobno. Tako že na spletu oblikujemo skodelico po svojih željah, preostane nam le še, da jo naročimo in počakamo 2-5 dni na izdelavo.

Omenimo še foto program. Vsi imamo namreč na stotine fotografij, ki so shranjene na naših mobilnih napravah. Zdaj je pravi čas, da svoje spomine prenesete na papir, saj jih boste tako gotovo bolj pogosto pogledali. Lahko jih natisnete v različnih dimenzijah, primernih za v albume ali v okvirje. S prenosom programa na spletni strani www.cyberstudio.si boste lahko tudi določali izreze in korekcije na fotografijah in poslali naročilo.

Prav tako lahko uredite foto knjigo – od postavitve, velikosti fotografij, morebitnega besedila in ozadja. Vso foto ponudbo lahko urejate z enim programom oziroma aplikacijo. V nekaj korakih jo lahko prenesete na računalnik, preostane vam le še, da jo odprete in začnete z urejanjem.

Vso ponudbo Cyber print shopa najdete na spletni strani cyberstudio.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več