Obvestila podjetij
26.04.2017 14:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Make Your Business Smarter

Vodenje podjetja je več kot le upravljanje s številkami. Pomeni zastavljanje ciljev. Pomeni odločanje kako slediti tem zastavljenim ciljem.
IBM Cognos in SPSS
IBM Cognos in SPSS

Spoštovani!

Vodenje podjetja je več kot le upravljanje s številkami. Pomeni zastavljanje ciljev. Pomeni odločanje kako slediti tem zastavljenim ciljem. Nenadne spremembe na trgu, visoka konkurenčnost in zahteve po skladnosti z zakonodajnimi predpisi prinašajo nove izzive za podjetja in poudarjajo vrednost učinkovitega upravljanja poslovanja bolj kot kdajkoli prej.

Cognos in SPSS programska oprema je med vodilnimi na tem področju. Njihove rešitve na področju poslovne inteligence, statistike in upravljanja poslovanja omogočajo uporabnikom hitrejši razvoj poslovanja, boljšo podporo le-temu in večjo razpoložljivost podatkov.

Iz tega razloga Marmis skupaj z svojimi poslovnimi partnerji, ki se ukvarjajo z IBM programsko opremo Cognos in SPSS, pripravlja dogodek leta, Konferenco IBM Cognos & SPSS – Make you business smarter.

Tema bo predstavitev IBM programske opreme Cognos in nove IBM pridobitve SPSS, kjer bomo vam predstavili omenjeno programsko opremo na primerih iz prakse, kjer boste lahko izvedeli vse potrebne informacije neposredno od strokovnjakov na tem področju, kjer boste lahko videli kako lahko z malo truda pridete do boljših informacij in s tem posledično boljših, hitrejših in pravih rešitev za vaše poslovanje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MARMIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MARMIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tivoli Storage Manager v6.2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MARMIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku