Računalništvo, telefonija
04.08.2019 09:33
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mac Book pravi, da je Surfce boljši

Microsoft Surface naj bi bil v marsičem boljši od Applovega računalnika MacBook.
Microsoft Surface naj bi bil v marsičem boljši od Applovega računalnika MacBook.

Na trgu elektronskih naprav vlada med proizvajalci prava vojna. Ti si na vsak način želijo pridobiti kar največ novih uporabnikov njihovih izdelkov. Zelo dobra možnost, kako si pridobiti nove uporabnike, je seveda oglaševanje. Podjetja se poslužujejo tudi takšnih, v katerih kažejo, zakaj so njihovi izdedlki boljši od konkurenčnih. Pred časom je Apple izdelal kar nekaj oglasov, v katerih je prikazoval veličino svojih računalnikov v primerjavi s klasičnimi osebnimi računalniki. Videli smo lahko tudi oglase, v katerih se je Samsung s svojim pametni mobilnimi telefoni družine Galaxy spravljal nad Applove mobilne telefone iPhone. Podobno pa sedaj počne tudi Microsoft.

Tokrat se je podjetje Microsoft spravilo nad Applov prenosni računalnik MacBook in sicer z reklamnim oglasom, ki ga je objavil na spletnem portalu YouTube. V njem nastopa mladenič z imenom Mackenzie Book ali krajše Mac Book, ki primerja prenosna računalnika Apple MacBook in Microsoft Surface Laptop 2. V omenjenem oglasu Microsoft prikaže vse prednosti svojega izdelka v primerjavi z Applovim, pri tem pa mladenič Mac Book vedno potrdi, da je prenosni računalnik Microsoft Surface Laptop 2 v prednosti pred Applovim prenosnikom MacBook.

Najnovejšo »umetnino« podjetja Microsoft si lahko ogledate na spletnem portalu YouTube in sicer na povezavi https://youtu.be/jSS5SKs4UA0. Zagotavljamo vam, da se boste ob tem zagotovo nasmejali. Koliko resnice pa je v omenjenem videoposnetku, pa presodite sami.


Prijavi napako v članku