Računalništvo, telefonija
07.11.2018 14:26
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Rešitev m-Računi direktorjem olajša podpisovanje računov

Mobilna informacijska rešitev Genis m-Računi omogoča takojšnje podpisovanje in skrajšanje procesa potrjevanja prejetih računov, kar podjetjem omogoča izkoriščanje bonitet zaradi predčasnih plačil pa tudi hitrejšo nabavo, ko se zahteva predplačila.
Rešitev m-Računi direktorjem olajša podpisovanje računov
Rešitev m-Računi direktorjem olajša podpisovanje računov

m-Računi je mobilna različica vodilne informacijske rešitve za obvladovanje prejetih računov e-Računi. Spletna mobilna aplikacija m-Računi uporablja novo Genisovo mobilno platformo m-GenDoc in je namenjena pregledovanju in podpisovanju prejetih računov na vseh mobilnih napravah, ki uporabljajo operacijske sisteme Android in iOS. Odlikuje jo prijazen ter intuitiven uporabniški vmesnik, prek katerega imajo uporabniki enostaven pregled nad računi, ki jih morajo potrditi, ter nad njihovimi statusi. Poleg pregledovanja in podpisovanja lahko račune tudi zavračajo ali posredujejo v dodatno pregledovanje drugim uporabnikom. m-Računi zagotavlja visoko varnost, kar je pri mobilni uporabi pomembnih poslovnih dokumentov ena ključnih poslovnih zahtev.

Varna in enostavna mobilna uporaba

V aplikacijo m-Računi se uporabnik prijavi z istimi prijavnimi podatki kot v spletno rešitev e-Računi, pri čemer so dokumenti takoj osveženi in usklajeni. Ker je m-Računi spletna mobilna aplikacija, uporabniki do nje dostopajo z različnimi napravami, seveda v skladu z varnostno politiko podjetja. Podprt je tudi dostop prek šifriranih VPN-povezav, kar pomeni da uporabniki tudi ob ostrejši varnostni politiki pri podpisovanju računov niso več vezani na svoje delovno mesto znotraj poslovnega omrežja ali na uporabo prenosnih računalnikov, temveč lahko račune podpišejo vedno in povsod.

Uporabniška izkušnja je prilagojena trenutni napravi, pri čemer so prilagojene tudi same funkcionalnosti aplikacije, uporabniške pravice pa so ukslajene z osrednjo varnostno shemo. Z vidika prijaznosti uporabe sledi sodobnim mobilnim trendom, zato je uporaba intuitivna in ne zahteva dodatnega usposabljanja.

Hitrejše delo z računi
Spletna aplikacija m-Računi uporabniku ponuja hiter osnovni pregled računov, ki ga čakajo za podpis. Za vsak račun ima na voljo glavne podatke, če želi pa si tudi ogleda dokument. Račun lahko podpiše ali zavrne oziroma posreduje v pregled drugim uporabnikom. Ob tem lahko vidi tudi status računa ter pogleda kronologijo obdelave. Za vsak račun se vodijo tudi opombe, ki služijo za komunikacijo med uporabniki.
Prednost m-Računov je tudi ta, da za podpis računa ni treba zaganjati računalnika. Nalogo se izvede v nekaj sekundah, kar je še posebej priročno, če se podpisnik nahaja na sestanku ali na službeni poti. Poleg tega imajo uporabniki mobilni telefon praktično vedno pri sebi, kar pomeni, da za nujen podpis računa res ni več treba čakati.

Mobilna spletna aplikacija m-Računi je uporabnikom informacijske rešitve e-Računi, ki je eden najpogosteje uporabljenih modulov procesnega dokumentnega sistema Genis e-GenDoc, na voljo brezplačno.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GENIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GENIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GENIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku