Računalništvo, telefonija
21.08.2008 11:18
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitechov volan s povratnim odzivom za Wii

Logitech je najavil brezžični dirkalni volan Logitech Speed Force Wireless – prvi volan s povratnim odzivom za to priljubljeno igralno platformo, z namenom, da bi ustvaril bolj stvarno dirkalno izkustvo na igralni konzoli Wii. Logitechov najnovejši volan s povratnim odzivom, in licenco podjetja Nintendo, je združljiv z igro Need for Speed Undercover podjetja Electronic Arts in tlakuje pot za prihodnje dirkalne igre z lastnostjo povratnega odziva, ki bodo ustvarjene za konzolo Wii.

Brezžični volan Logitech Speed Force omogoča enostavno postavitev in shranjevanje, ima enovit dizajn, ki zagotavlja udobno uporabo, tako na kavču, v naslanjaču, kot na tleh dnevne sobe. Vgrajene tipke za plin in zavore se nahajajo na samem volanu, raztegljiv počivalnik za namestitev v naročju pa je enostavno prilagodljiv, kar omogoča udobno igranje iger brez uporabe pisalne ali običajne mize. Poleg tega omogočajo že vsem znane kontrolne tipke za konzolo Wii zelo enostavno navigacijo skozi menije.

Logitechov brezžični volan Speed Force Wireless ne vključuje žične povezave za konzolo. S pomočjo brezžične tehnologije s frekvenco 2,4 GHz in z nemotenim signalom se lahko dirka v krogu do 9 metrov od konzole. Da se lahko začne z dirkanjem, je potrebno le priključiti USB sprejemnik na igralno konzolo Wii, priklopiti volan s pomočjo napajalnega kabla, nastaviti počivalnik za namestitev v naročju v udoben položaj in počakati, da se dirka prične. Pri tem ni potrebna posebna postavitev, kot tudi ne montaža volana. Ko se ga ne namerava več uporabljati, se lahko USB sprejemnik pospravi v ustrezen predelek na spodnjem delu volana.


Prijavi napako v članku