Računalništvo, telefonija
14.11.2006 09:54

Deli z drugimi:

Share

LogicaCMG pridobila naziv SPSS-ovega partnerja leta

Prejemniki nagrad tudi HP, Oracle, Information Builders in CGI

SPSS je na tretji letni konferenci za uporabnike SPSS Directions v Chicagu družbi LogicaCMG podelil naziv SPSS-ov partner leta 2006. LogicaCMG je bila izbrana zaradi dragocene pomoči SPSS-u pri sklenitvi obsežnega posla z enim vodilnih evropskih telekomunikacijskih podjetij. Stranki je ta naložba prinesla občuten donos.

Med nagrajenimi partnerji SPSS-a so še podjetja HP, Oracle, Information Builders in CGI. HP je pridobil naziv prodajnega partnerja leta zaradi svojega prispevka pri snovanju rešitve za odkrivanje telekomunikacijskih prevar za različne stranke, Oracle pa je bil zaradi podpore SPSS-ovi aplikaciji za rudarjenje podatkov izbran za tehnološkega partnerja leta.

Information Builders je bil nagrajen z nazivom partner leta za dopolnilno programsko opremo, ker je SPSS-u omogočil inovativne analitske rešitve razširiti na področja, kot so zdravstveni nadzor, prehajanje študentov med fakultetami in analiziranje pregona kaznivih dejanj. CGI je postal sistemski integrator leta, saj je SPSS-u pomagal pri razvoju rešitev in odpiranju novih poslovnih priložnosti v javnem sektorju.

“Letošnji dobitniki nagrad so s svojo poslovno ostroumnostjo, veščinami trženja in tehnološkimi dosežki pripomogli k občutnemu napredku tehnologije napovedne analitike,” je povedal Jack Noonan, predsednik in izvršni direktor SPSS-a. “SPSS je ponosen na svoje partnerje in pričakuje še večjo uspešnost tako v letu 2007 kot tudi v prihodnosti.”

SPSS je na konferenci predstavil tudi osnutek dodatka za Microsoft Excel 2007, ki ga trenutno razvija v tesnem sodelovanju z Microsoftom.

Konferenco SPSS Directions 2006 so podprla vodilna podjetja Asprimo, CGI, ESCgov, IBM, Information Builders, Microsoft ter MicroStrategy, Netezza, Oracle, Raptor International, Readsoft, SAP in Techneos Systems.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več