Telefoni
08.02.2014 06:07

Deli z drugimi:

Share

LG Optimus L1 II Tri: En mobilnik za tri telefonske kartice!

Podjetje LG Electronics je prijetno presenetilo z novim pametnim mobilnim telefonom Optimus L1 II Tri, ki omogoča sočasno uporabo kar treh kartic SIM. Novost dejansko zagotavlja možnost sočasnega klicanja in prejemanja kratkih sporočil SMS preko treh različnih ponudnikov storitev mobilne telefonije.
Mobilnik LG Optimus L1 II Tri s podporo za tri telefonske kartice SIM je pisan na kožo predvsem tistim, ki veliko potujejo.
Mobilnik LG Optimus L1 II Tri s podporo za tri telefonske kartice SIM je pisan na kožo predvsem tistim, ki veliko potujejo.

Mnogi med nami uporabljajo telefonske kartice večjega števila ponudnikov mobilnih storitev z namenom, da privarčujejo zajetne kupe denarja, kar še posebno velja ko so na potovanju v tujini. Medtem ko smo doslej lahko v enem mobilniku sočasno uporabljali do največ dve telefonski kartici, novi pametni mobilni telefon Optimus L1 II Tri podjetja LG Electronics omogoča sočasno uporabo kar treh kartic SIM. Novost dejansko zagotavlja možnost sočasnega klicanja in prejemanja kratkih sporočil SMS preko treh različnih ponudnikov storitev mobilne telefonije.

Pametni mobilni telefon LG Optimus L1 II Tri je sicer pisan na kožo manj zahtevnim uporabnikom, saj je opremljen s 3-palčnim (7,6-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 240 x 320 slikovnih točk in gostote prikaza 133 točk na palec, procesorjem Qualcomm Snapdragon MSM7225 frekvence enega gigaherca in sistemskim pomnilnikom kapacitete 512 megabajtov. Za shranjevanje podatkov je na voljo pomnilnik s štirimi gigabajti prostora, ki je razširljiv z uporabo pomnilniške kartice microSD do kapacitete 32 gigabajtov. Zajem fotografij in videoposnetkov je omogočen preko digitalnega fotoaparata ločljivosti dveh milijonov točk, za opravljanje videokonferenc pa je na voljo spletna kamera ločljivosti VGA.

Pametni mobilni telefon LG Optimus L1 II Tri razpolaga še z baterijo kapacitete 1.540 miliamper ur, na vgrajenem pomnilniku pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.1.2 Jelly Bean. Novost je trenutno naprodaj v Braziliji, zanjo pa je v prosti prodaji potrebno odšteti le preračunanih 95 evrov. Podjetje LG Electronics naj bi novost ponudilo v prodajo na evropski trg še pred letošnjim poletjem, njegova maloprodajna cena pa naj bi se gibala okoli 130 evrov.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več