Računalništvo, telefonija
23.09.2003 07:23
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lexmarkovi švicarski noži – vse pod enim pokrovom

Lexmark je predstavitev svojih novih večnamenskih naprav družine All-In-One popestril s posebno serijo omejenega števila nekoliko drugačnih izdelkov. Novince X1150, X6150 in X6170 so pripravili tudi v podobi nožev švicarske vojske (Swiss Army), ki so se v več kot 110 letih obstoja zanesljivo uveljavili po vsem svetu in pri uporabnikih z najrazličnejšimi zahtevami kot zelo praktično in priročno večnamensko orodje.
Prav v tem slovesu pa je tudi povezava med Lexmarkovimi večnamenski napravami in noži švicarske vojske proizvajalca Victorinox, kajti tako kot švicarski noži v priročnem in privlačnem ohišju združujejo odpirač, nož, izvijač in škarje, tako tudi Lexmarkove naprave All-in-One niso samo tiskalniki, saj pod istim ohišjem zagotavljajo tudi funkcionalnosti faks naprav in fotokopirnih strojev. Omejena posebna serija Lexmarkovih večnamenskih naprav pa poudarja to misel tudi s svojo podobo: naprave so rdeče in okrašene z značilnim belim križem švicarske vojske. Rdeče-belih posebnežev ne bo v redni prodaji, njihova količina pa je tako majhna, da jih gre pričakovati le nekaj v posamezni državi. Njihovo identično in pestro funkcionalnost pa bodo na policah trgovin vsem kupcem zagotavljali večnamenski tiskalniki iz rednih serij, ki bodo, čeprav brez rdeče-bele podobe švicarskih nožev, gotovo dokazali, da so Lexmarkove All-in-One naprave “švicarski noži” v svetu tiskalnikov.
Zastopnik in distributer za Lexmarkove izdelke v Sloveniji, na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Makedoniji in Albaniji je podjetje Alterna Intertrade.


Novi Lexmarki so pred konkurenco…

Prijavi napako v članku