Računalništvo, telefonija
08.05.2008 08:59

Deli z drugimi:

Share

Lexmark bo opremljal ameriško vojno letalstvo

Korporacija Lexmark je bila izbrana na razpisu za opremljanje ameriškega vojnega letalstva s tiskalniškimi rešitvami. 5-letna pogodba obsega dobavo laserskih tiskalnikov, večfunkcijskih naprav ter potrošnega materiala, vzdrževalne storitve in tehnično podporo. Ameriško vojno letalstvo naj bi s pomočjo Lexmarkovih rešitev v omenjenem obdobju prihranilo 40 milijonov dolarjev, ki jih bodo namenili za financiranje svoje flote.

Na zahtevnem razpisu, kjer so sodelovali vsi največji proizvajalci tiskalniških rešitev, je komisijo najbolj prepričal Lexmarkov celovit pristop k skupnim stroškom lastništva tiskalniških rešitev. K uspehu so pripomogli tudi številni modeli zmogljivih tiskalnikov in večopravilnih naprav, podpora širom sveta ter napredne varnostne rešitve (CAC) za kriptiranje dokumentov, ki bodo poskrbele za varnost občutljivih informacij.

“Ponosni smo, da je ameriško vojno letalstvo izbralo našo ponudbo,” je povedal Marty Canning, Lexmarkov podpredsednik in vodja oddelka za tiskalniške rešitve in storitve. “Naše dolgoletne izkušnje z različnimi vladnimi službami in agencijami so dober obet, da bodo z Lexmarkovimi izdelki, rešitvami in storitvami zadovoljni tudi v vojnem letalstvu. Pomagali jim bomo občutno znižati stroške tiskanja in zajemanja dokumentov, a ne na račun kakovosti – ta bo enaka ali boljša. Obenem bomo povečali varnost tiskalniških okolij in poenostavili vzdrževanje in upravljanje s tiskalniškimi rešitvami širom sveta.”


Prijavi napako v članku