Računalništvo, telefonija
16.12.2014 13:23

Deli z drugimi:

Share

Letošnji Nikonovi dnevi fotografije navdušili fotografe v več mestih

Končal se je še zadnji edinstven fotografski dogodek, Nikonov dan fotografije, ki je bil letos organiziran v potujoči obliki, da bi se čim bolj približali fotografskim navdušencem in uporabnikom. Po začetku v Ljubljani se je Nikon ustavil še v Mariboru in Izoli, naša končna postaja pa je bila spet Ljubljana.
Letošnji Nikonovi dnevi fotografije navdušili fotografe v več mestih
Letošnji Nikonovi dnevi fotografije navdušili fotografe v več mestih

Vrhunec dogodka je bila razglasitev in podelitev privlačnih nagrad, ki so bile rezervirane za zmagovalce novembrskega fotografskega natečaja »JAZ SEM AKTIVEN«, skozi katerega so pri Nikonu želeli pobliže spoznati ustvarjalnost, kar so v velikem obsegu tudi dosegli. Podelili so 11 nagrad. Prvo nagrado, ohišje D-SLR fotoaparata Nikon D750 v vrednosti 2.150 EUR je prejel Dan Briški, drugo nagrado, vrednostni bon za nakup fotografske opreme Nikon v vrednosti 500 EUR je prejel Sandi Bertoncelj, tretjo nagrado, vrednostni bon za nakup fotografske opreme Nikon v vrednosti 150 EUR pa Gregor Dinghauser.


Poleg inspiracijske vsebine in idej, ki so jih v Klubu Cirkus z obiskovalci delili priznani mladi fotografi novih kreativnih pogledov, je tudi tokrat potekal anonimen »portfolio review« – komentiranje fotografij, pod vodstvom fotografskega mojstra Boruta Peterlina. S predavanji so se predstavili mladi slovenski fotografi Jošt Franko, Mankica Kranjec, Žiga Mihelčič, Borut Sluga in Rene Gomolj. Obiskovalci so lahko tudi spoznali in preizkusili najnovejše Nikonove fotoaparate.

Zaključni Nikonov dan fotografije je vsem udeležencem ponudil pravo poslastico, tako za objektiv kot za oči. Obiskovalci so pod sojem luči lahko ujeli ples, akrobatiko in estetiko, združene v eno.

Med vsemi obiskovalci dogodka smo izžrebali tudi 15 nagrajencev, ki so prejeli priročnik Arneta Hodaliča.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku