Računalništvo, telefonija
07.07.2015 16:30

Deli z drugimi:

Share

Lenovo je nov član združenja Open Gaming Alliance

Open Gaming Alliance (OGA), neprofitno združenje, osredotočeno na igričarsko industrijo, je v svoje vrste sprejelo največjega proizvajalca računalnikov na svetu. Lenovo se je tako pridružil številnim znanim podjetjem, kot so Intel, Dell/Alienware, Logitech, Razer, UnityWebroot in druga, ki podpirajo rast in razvoj igričarskega ekosistema.
Lenovo Y50
Lenovo Y50

Združenje Open Gaming Alliance je pred kratkim objavilo svojo letno raziskavo Pinnacle research, v kateri je analiziralo ključne trende v igričarski industriji. Kot uvod v igričarski sejem E3 Expo je omenjena organizacija najavila vrsto novih iniciativ ter novih članov na različnih področjih, kot so obogatena in navidezna resničnost, oblačno igričarstvo ter velik porast članstva med razvijalci iger.

“Igričarji so tisti, ki skrbijo za rast prodaje računalnikov po svetu. Članstvo v združenju OGA za nas predstavlja priložnost, da se še tesneje povežemo z razvijalci iger in drugimi člani igričarskega ekosistema. Jeseni bomo igričarjem predstavili novo generacijo premijskih igričarskih namiznih in prenosnih računalnikov, ki bodo igranje iger dvignili na nov nivo,” je povedal vodja oddelka marketinga za računalniške in poslovne rešitve v družbi Lenovo Dilip Bhatia.

Združenje Open Gaming Alliance, ki deluje že od leta 2008, svojim članom nudi vrsto različnih virov, kot so raziskave, najboljše prakse in svetovanje. Cilj združenja je povezati člane in rešitve ter oblikovati kar najboljši igričarski ekosistem. Danes združenje podpira razvoj iger na številnih platformah in operacijskih sistemih, saj želi narediti samo igranje neodvisno od naprav in platform.

“Lenovo je vodilni proizvajalec osebnih računalnikov ter največji ponudnik mobilnih telefonov na Kitajskem. Danes se meje med igričarskimi platformami brišejo, zato je pomembno, da sodelujemo z vodilnimi proizvajalci ter jim s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo oblikovati kar najboljše igričarske pripomočke ter uporabniške izkušnje,”

je dodal predsednik združenja OGA Drew Johnston.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku