Igre
14.09.2015 10:50

Deli z drugimi:

Share

Legendarni Final Fantasy V kmalu na spletu!

Legendarna računalniška igra Final Fantasy V vas bo takoj prevzela!
Legendarna računalniška igra Final Fantasy V vas bo takoj prevzela!

V naslednjem letu bo japonska programska hiša Enix za strastne igričarje pripravila računalniško igro Final Fantasy XV, ki bo v primerjavi z današnjo inačico ponujala še več grafičnih užitkov, še boljšo igralnost in precej boljšo uporabniško izkušnjo. Če pa kot igričar prisegate na klasično grafiko izpred nekaj let, pa vas bo zagotovo razveselila novica, da bo legendarna računalniška igra Final Fantasy V kmalu na voljo za igranje preko svetovnega spleta, in sicer preko spletnega portala Valve Steam. Za novost bo potrebno odšteti le 14,5 evrov, v predprodaji pa je na voljo še desetodstotni popust, kar pomeni, da je igra lahko naša že za zgolj 13 evrov (http://bit.ly/Final-Fantasy-V).

Grafika spletne različice računalniške igre Final Fantasy V bo močno spominjala na tisto, ki je bila pripravljena za operacijski sistem iOS, kar pomeni, da bo nekoliko boljša v primerjavi z originalom, kljub temu pa bodo programerji vseeno omejeni z grafičnimi zmožnostmi, ki so bile v tistem obdobju na voljo. Igra bo med drugim vključevala še možnost oblikovanja značaja glavnih akterjev, boljša orožja ter celo glavnega sovražnika in zapor Temple, ki sta se v igri prvič pojavila leta 2006, in sicer v različici namenjeni zgolj prenosni igralni konzoli Game Boy Advance.

Kako bo računalniška igra Final Fantasy V igledala na računalniškem zaslonu pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/Final-Fantasy-V-RN.


Prijavi napako v članku