Življenjski slog
06.01.2022 14:19

Deli z drugimi:

Share

Pametna stropna svetilka Xiaomi Yeelight za vsak dom

Število pametnih LED svetilk in žarnic se nenehno povečuje in postopoma nadomeščajo običajne svetilke v gospodinjstvih. Poleg enake ali boljše kakovosti jih odlikuje še dodatna priročnost z nekaterimi pametnimi funkcijami. Eden večjih dobaviteljev pametne LED razsvetljave je blagovna znamka Yeelight, ki že dolgo spada v Xiaomi ekosistem. Stropna svetilka Yeelight YLXD50YL je ena izmed novejših pametnih LED svetilk izpod okrilja Yeelight. Preden se poglobimo v delovanje stropne svetilke, je potrebno omeniti, da jo lahko za omejeni čas oziroma do razprodaje zalog, dobite za ugodnih 84,99 evrov. Kje? TUKAJ. Sedaj pa lahko pokukamo pod površje.

Stropna svetilka Yeelight YLXD50YL: kaj je posebnega na njej?

Glavne značilnosti:

  • Dimenzije: 47 x 47 x 6 cm
  • Teža: 2080 g
  • Barve: RGBW
  • Razpon barvne temperature: 2700K – 6500K
  • Svetilnost: 3000 lumnov
  • Dodatki: Wi-Fi, nastavljiva svetloba, podpora za Alexo in Apple HomeKit

LED stropna svetilka Yeelight je zasnovana za prostore do 25 kvadratnih metrov. Zagotavlja ambientalno osvetlitev v vseh situacijah, predvsem po zaslugi številnih možnosti prilagajanja svetlobe: od barvne temperature do ločenega upravljanja RGB obroča in več možnosti nastavitev svetlosti glavne svetilke.

Njena največja svetlost je 3000 lumnov, barvna temperatura pa se giblje od 2600K (toplo bela) do 6500K (hladno bela). Svetilka proizvaja 50 vatov moči pri 220V 0,23A. Glavna svetilka ima 81 LED modulov, ki delno svetijo toplo belo in delno hladno belo, da poustvarijo želeno nastavitev. RGB LED trakovi so nameščeni na zgornji strani, tako da jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje pasivne osvetlitve iz 16 milijonov izbirnih barv. Pametna stropna svetilka je opremljena tudi z WLAN modulom.

Stropna luč s pomočjo aplikacije Yeelight ponuja različne funkcije. Pametno svetilko lahko na daljavo upravljate z aplikacijo: vklop/izklop, nastavitev svetlosti in podobno. Poleg tega lahko nastavite urnike za vklop in izklop LED stropne svetilke ob določenem času. Vklopite lahko tudi časovnik. Ima tudi posebno funkcijo, imenovano After Mode, ki posnema svetlobo mesečine. Osvetlitev lahko prilagodite svojim potrebam z različnimi prednastavljenimi prizori ali pa jih ustvarite kar sami.

Stropno svetilko Yeelight YLXD50YL lahko kupite pri spletnem prodajalcu TomTop. Kot rečeno, ravnokar na TEJ POVEZAVI poteka akcijska ponudba, ki se bo iztekla ob koncu meseca oziroma ob razprodaji zalog. TomTop vam svetilko pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi LED pametne svetilke LED viseče svetilke

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

AGORA d.o.o.

Parmova ulica 53 , 1000 Ljubljana, Tel: 01 280 16 20 / 031 603 396
AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije, je bilo ustanovljeno 21. septembra 1989. Sedež podjetja je na Parmovi 53 v Ljubljani, kjer imajo učilnice za izobraževalno delo ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več