Telefoni
02.09.2015 09:28

Deli z drugimi:

Share

Leagoo Elite 4 v omejenih količinah na voljo za zgolj 71 evrov!

Leagoo Elite 4 za 71 evrov ponuja veliko!
Leagoo Elite 4 za 71 evrov ponuja veliko!

Če za nakup pametnega mobilnega telefona niste pripravljeni odšteti veliko denarja, vam priporočamo nakup mobilnika Leagoo Elite 4 preko spletne strani Everbuying. Mobilnik je namreč na voljo za zgolj preračunanih 71 evrov, in sicer na spletni strani bit.ly/LEAGOO-Elite-4. Z nakupom bo sicer potrebno pohiteti, saj bo mobilnik Leagoo Elite 4 po znižani ceni na voljo le za skupno 100 enot.

Pametni mobilni telefon Leagoo Elite 4 maloprodajne vrednosti zgolj preračunanih 71 evrov je opremljen z osemjedrnim in 64 bitnim procesorjem MediaTek MTK6753 frekvence enega gigaherca in 5,0 palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 960 x 540 slikovnih točk. Piko na i pa daje še prednameščeni mobilni operacijski sistem Android 5.1 Lollipop, ki je prava redkost med cenejšimi napravami. Poleg tega je zagotovljena še podpora za slovenski jezik in druge evropske jezike.

Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Leagoo Elite 4 obsega še gigabajt sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik kapacitete 16 gigabajtov z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice, digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov slikovnih točk in spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk. Tu najdemo še podporo za dve telefonski kartici SIM in hitro mobilno omrežje 4G/LTE.


Prijavi napako v članku