Triki in nasveti
22.12.2013 15:06
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lastni naslovi URL za uporabnike storitev Vine

Vse bolj priljubljeni Vine je pred kratkim postal še uporabnejši, saj je vem uporabnikom njegovih storitev omogočil izdelavo lastnih spletnih profilov. Uporabniki spletne inačice imajo celo možnost, da lahko izberejo nadvse enostaven in lahko zapomljiv naslov URL do lastnega profila.
Uporabniki storitve Vine imajo odslej možnost uporabe skrajšanega oziroma poenostavljenega naslova URL.
Uporabniki storitve Vine imajo odslej možnost uporabe skrajšanega oziroma poenostavljenega naslova URL.

Vine postaja vse bolj enakovreden tekmec izjemno priljubljenemu Instagramu, saj omogoča objavo vsebin neposredno na družabni omrežji Twitter in Facebook, iskanje med »hashtagi« in seznami uporabnikov ter možnost uporabe sprednje oziroma spletne kamere za zajem videoposnetkov dolžine do šestih sekund. Ta je pred kratkim postal še uporabnejši, saj je uporabnikom omogočil izdelavo lastnih spletnih profilov. Slednji uporabnikom zagotavlja pregled vsebin kar z uporabo običajnega spletnega brskalnika, pri čemer je nalaganje vsebin še vedno možno le z uporabo pametnih mobilnih telefonov in tablic Android, iOS in Windows Phone.

Uporabniki spletne inačice imajo celo možnost, da lahko izberejo nadvse enostaven in lahko zapomljiv naslov URL do lastnega profila. Medtem ko so bili profili doslej »označeni« naključno, imajo uporabniki odslej možnost, da izberejo enostaven in lahko zapomljiv naslov URL do lastnega profila (na primer https://vine.co/RacunalniskeNovice). Novost je na voljo vsem uporabnikom storitve Vine, ki so oddali vsaj dva »prispevka«. Uporaba nove možnosti je nadvse enostavna, saj zadošča, da lasten naslov URL rezerviramo s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/Vi-Ne in se prijavimo bodisi z uporabniškim računom družbenega omrežja Twitter bodisi z uporabniškim računom storitve Vine.


Prijavi napako v članku