Industrija
21.04.2021 13:26
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lasersko vrezovanje odslej tudi v domačih delavnicah

Ste kdaj iskali unikatno darilo za vaše bližnje? Zakaj bi jih iskali, če pa jih lahko izdelate sami? Potrebujete le laserski rezalnik, s katerim boste izpolnili vse vaše potrebe po graviranju.
Lasersko rezanje in vrezovanje boste lahko spremljali brez zaščitnih očal po zaslugi posebne UV zaščite.
Lasersko rezanje in vrezovanje boste lahko spremljali brez zaščitnih očal po zaslugi posebne UV zaščite.

Laserska tehnologija se nam je vedno zdela vesoljska in da ima neizrabljen potencial. V veliki meri jo na potrošniškem področju res nismo izkoristili, druga zgodba pa je v industrijskem sektorju, kjer je laserska tehnologija nepogrešljiva. Spletni prodajalec Cafago pa se je odločil, da napredno tehnologijo ponudi povprečnemu uporabniku in v ta namen pripravil super ponudbo za Atomstack A5 laserski rezalnik, ki ga lahko dobite na TEJ POVEZAVI po akcijski ceni 158,91 evrov z uporabo promocijske kode TC4144.

S čim vas bo razvajal laserski rezalnik?

Lasersko čarovnijo oziroma vrezovanje boste lahko spremljali z lastnimi očmi po zaslugi nove oblike zaščite, ki uspešno filtrira 97 % UV svetlobe. Vi in ljudje okoli vas boste lahko gledali lasersko gravuro brez posebnih namenskih očal. S tem si boste prihranili strošek nakupa dodatne zaščite in znebili neprijetnega občutka nošenja zaščitnih očal, ki vas prikrajšajo za nepozabno lasersko izkušnjo.

Laserski rezalnik ima kovinsko strukturo, ki naredi stroj robusten in izboljša natančnost gravure. Celotna konstrukcija je zasnovana za hitro montažo, ki jo je mogoče končati v 10-20 minutah. Vrezovanje je mogoče brez nastavitve fokusa. Novi laser lahko hkrati kombinira natančno vrezovanje in visoko energijsko rezanje.

Ko sistem zazna, da so ravni laserja neustrezne, samodejno ustavi nadaljnje vrezovanje. Ko na laserski rezalnik vpliva zunanji dejavnik, ki spremeni pozicijo rezalnika, sistem samodejno ustavi stroj. Združljiv je z različnimi vrezovalnimi programi, kot sta LaserGRBL, LightBurn. Deluje na vseh operacijskih sistemih Windows in MAC. Podpira tudi različne formate, NC, BMP, JPG, PNG, DXF in druge.

Pri podjetju Atomstack so poskrbeli za varnost. Stroj ne dovoli vklop laserja, dokler ni naprava pod nadzorom uporabnika. V primeru, da uporabnik pozabi izklopiti stroj, se laserski rezalnik samodejno izklopi po določenem času in s tem prepreči možnost nastanka požara.

Laserski rezalnik Atomstack lahko kupite še danes preko spletnega prodajalca Cafago na TEJ
POVEZAVI, ki vam laserski stroj dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Z uporabo dodatne promocijske kode TC4144, lahko laserski rezalnik kupite po akcijski ceni 158,91 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik Laserska tehnologija

Prijavi napako v članku