Življenjski slog
22.03.2023 11:53
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Laserski gravirni stroj AtomStack S20, ki mu ne bo kar tako zmanjkalo moči

Edit / Dodano 22. 3. 2023

Prodajalec je dodatno znižal ceno na 644 €. Uporabiti novo promocijsko kodo FFS20P.


Edit / Dodano 10. 3. 2023

Prodajalec je znižal ceno iz 716,15 € na 705,99 €. Pri tem morate uporabiti promocijsko kodo FFANKBG.


Ste kdaj iskali unikatno darilo za vaše bližnje? Zakaj bi jih iskali, če pa jih lahko izdelate sami? Potrebujete le laserski rezalnik, s katerim boste izpolnili vse vaše potrebe po graviranju. Laserska tehnologija se nam je vedno zdela vesoljska in da ima neizrabljen potencial. V veliki meri jo na potrošniškem področju res nismo izkoristili, druga zgodba pa je v industrijskem sektorju, kjer je laserska tehnologija nepogrešljiva. Spletni prodajalec TomTop pa se je odločil, da napredno tehnologijo ponudi povprečnemu uporabniku in v ta namen pripravil super ponudbo za Atomstack S20 Pro laserski rezalnik, ki ga lahko dobite na TEJ POVEZAVI po akcijski ceni 644 € z uporabo promocijske kode FFS20P.

Laserski gravirni stroj AtomStack S20: ključne značilnosti

AtomStack S20 je prvi laserski gravirni stroj na svetu z optično močjo 20 W. Izhodna moč laserja je občutno narasla z najnovejšo generacijo štirih 6 W laserskih povezovalnih tehnologij. Odreže lahko do 15 milimetrov debelo ploščo in do 8 milimetrov debelo črno akrilno ploščo, vse to samo z enim prehodom. Reže lahko tudi 0,05 milimetrov debelo pločevino.

Pred graviranjem ni treba nastavljati ostrenja. Področje točke ostrenja novega laserja je le 1/3 površine drugih običajnih laserjev. Kombinirajte natančno graviranje in visoko energijsko rezanje hkrati. Moč laserja s fiksnim fokusom je bolj stabilna kot laser s povečavo. Na osi X in Y so natančne merilne črte, ki omogočajo hitro merjenje dolžine. Velika delovna površina 400×400 mm lahko zadovolji različne potrebe po graviranju.

Stroj je združljiv z različno programsko opremo za graviranje, kot so LaserGRBL, LightBurn … Podpira priljubljene operacijske sisteme Windows XP/ 7 / 8 / XP / 10 in podpira tudi sistem Mac(LightBurn). Pri graviranju lahko uporabite naslednje datotečne formate: NC, BMP, JPG , PNG, DXF itd.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več