Življenjski slog
13.01.2023 15:10

Deli z drugimi:

Share

Laserski gravirni stroj AtomStack S20, ki mu ne bo kar tako zmanjkalo moči

Ste kdaj iskali unikatno darilo za vaše bližnje? Zakaj bi jih iskali, če pa jih lahko izdelate sami? Potrebujete le laserski rezalnik, s katerim boste izpolnili vse vaše potrebe po graviranju. Laserska tehnologija se nam je vedno zdela vesoljska in da ima neizrabljen potencial. V veliki meri jo na potrošniškem področju res nismo izkoristili, druga zgodba pa je v industrijskem sektorju, kjer je laserska tehnologija nepogrešljiva. Spletni prodajalec TomTop pa se je odločil, da napredno tehnologijo ponudi povprečnemu uporabniku in v ta namen pripravil super ponudbo za Atomstack S20 Pro laserski rezalnik, ki ga lahko dobite na TEJ POVEZAVI po akcijski ceni 716,15 € z uporabo promocijske kode FFS20P.

Laserski gravirni stroj AtomStack S20: ključne značilnosti

AtomStack S20 je prvi laserski gravirni stroj na svetu z optično močjo 20 W. Izhodna moč laserja je občutno narasla z najnovejšo generacijo štirih 6 W laserskih povezovalnih tehnologij. Odreže lahko do 15 milimetrov debelo ploščo in do 8 milimetrov debelo črno akrilno ploščo, vse to samo z enim prehodom. Reže lahko tudi 0,05 milimetrov debelo pločevino.

Pred graviranjem ni treba nastavljati ostrenja. Področje točke ostrenja novega laserja je le 1/3 površine drugih običajnih laserjev. Kombinirajte natančno graviranje in visoko energijsko rezanje hkrati. Moč laserja s fiksnim fokusom je bolj stabilna kot laser s povečavo. Na osi X in Y so natančne merilne črte, ki omogočajo hitro merjenje dolžine. Velika delovna površina 400×400 mm lahko zadovolji različne potrebe po graviranju.

Stroj je združljiv z različno programsko opremo za graviranje, kot so LaserGRBL, LightBurn … Podpira priljubljene operacijske sisteme Windows XP/ 7 / 8 / XP / 10 in podpira tudi sistem Mac(LightBurn). Pri graviranju lahko uporabite naslednje datotečne formate: NC, BMP, JPG , PNG, DXF itd.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več