Računalništvo, telefonija
01.06.2004 14:20

Deli z drugimi:

Share

LANCom s certifikatom ISO 9001:2000

Podjetje LANCom je prejelo certifikat za sistem vodenja kakovosti, ki je v skladu s standardom ISO 9001:2000. Uvajanje sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2000 so v LANComu z uspešno zaključeno certifikacijsko presojo zaključili aprila letos, podjetju pa je certifikat podelil Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje SIQ. Certifikat je LANCom pridobil za vse dejavnosti – projektiranje in nameščanje računalniških ter informacijskih rešitev, sistemsko integracijo, prodajo in servisiranje računalniške opreme ter izobraževalne storitve.

Tekom projekta uvajanja sistema kakovosti je LANCom poleg višje kakovosti poslovnih postopkov na vseh področjih delovanja dosegel tudi višjo stopnjo notranje organiziranosti in motiviranosti zaposlenih. Certifikat podjetju sedaj predstavlja učinkovito osnovo za stalne izboljšave na področju poslovnih postopkov in za razvoj novih rešitev ter storitev.

LANCom se s certifikatom sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2000 uvršča med tista vodilna slovenska računalniška podjetja, ki kakovost poslovanja zagotavljajo prek standardiziranih postopkov. Poleg utrditve svojega položaja med najboljšimi ponudniki izdelkov in storitev s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji pa si je LANCom zagotovil tudi višjo kakovost notranjega poslovanja in vzvode za doseganje večje poslovne uspešnosti.


Prijavi napako v članku