Obvestila podjetij
06.07.2022 12:24
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kyocera imenovana za glavnega igralca v raziskavi IDC MarketScape

Priznanje je prejela na področju upravljanih tiskalniških storitev v oblaku (MPS) in tiskanja v razpršenem delovnem okolju.

Japonska korporacija Kyocera Document Solutions Inc. (predsednik: Hironori Ando) je objavila, da je bila prepoznana kot “glavni igralec” v dveh poročilih IDC MarketScape – IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment in IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022.

Ocene temeljijo na metodologiji IDC MarketScape za ocenjevanje izdelkov in storitev prodajalcev na ustreznih področjih ter analiziranje zmogljivosti vsakega prodajalca za izpolnjevanje spreminjajočih se potreb strank zlasti v zadnjem času vse bolj decentraliziranem delovnem okolju. »Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment*1« se osredotoča na pogodbene storitve tiskanja v oblaku, kot je MPS za upravljanje naprav za tiskanje v podjetju, »Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment*2« pa ocenjuje izdelke in storitve, ki podpirajo delovne tokove dokumentov in nalog tiskanja v podjetjih, kjer zaposleni delajo tako v pisarnah kot tudi od doma ali na poti.

Poleg zagotavljanja tiskalnikov in večfunkcijskih naprav z izjemno okoljsko in gospodarsko učinkovitostjo ter različne programske opreme, ki povečuje varnost ali omogoča operativno integracijo, kot sta zajem in upravljanje dokumentov, Kyocera krepi rešitve ECM/CSP, ki omogočajo celovit nadzor in uporabo informacij v celotnem podjetju. Na podlagi te široke palete rešitev je bila Kyocera prepoznana kot znamka, ki zagotavlja najboljše storitve za spreminjajoče se potrebe strank, vključno z decentralizirano distribucijo nalog tiskanja v hibridnem delovnem okolju.

Zaradi sprememb v delovnih okoljih, ki iz tradicionalnih pisarn postajajo vse bolj razpršena, bo Kyocera še naprej zagotavljala strojno opremo, rešitve in storitve, ki bodo uporabnikom pomagale izboljšati produktivnost in se soočiti z vsemi izzivi.

*1 IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment, doc #US #US47337721, January 2022

*2 IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment, doc #US48596221, January 2022

O IDC Marketscape

IDC MarketScape model analize prodajalcev je zasnovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na izbranem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico eno samo grafično ilustracijo položaja vsakega prodajalca na tem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem je mogoče smiselno primerjati ponudbe izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje dejavnike tržnega uspeha ponudnikov IT in telekomunikacij. Ogrodje kupcem tehnologije nudi tudi 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti trenutnih in bodočih prodajalcev.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več