Strojna oprema
09.05.2008 09:19
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kovček z energijo

Sanyo je razširil ponudbo izdelkov iz družine eneloop. Učinkovitim baterijam se je pridružil vsestranski pomočnik: kovček z baterijami, polnilcem in baterijskimi nastavki. Baterije eneloop so ene redkih polnilnih baterij, ki so ob nakupu že napolnjene, saj za razliko od običajnih rešitev ne trpijo za pojavom samopraznjenja in tudi po enem letu še vedno premorejo 85 % svoje kapacitete. Hitri polnilec skupaj z nastavki zagotavlja energijo najrazličnejšim napravam, ki za svoje delovanje potrebujejo različne velikosti baterij (AAA, AA, C ter D).

Sanyo je tako prisluhnil željam uporabnikov, ki v domačih gospodinjstvih premorejo kopico električnih napravic ter igrač, katere napajajo baterije različnih velikosti. Nakup baterij za te digitalne naprave in igrače predstavlja velik strošek, zato uporabniki čedalje pogosteje posegajo po polnilnih baterijah. Žal je slednje moč dobiti v velikostih AA ter AAA, medtem ko baterij velikosti C in D praktično ni moč zaslediti v tovrstni ponudbi, število z njimi opremljenih naprav pa je ogromno. Sanyo je zato pripravil zelo praktično rešitev, in sicer posebna nastavka dimenzij baterij C ter D, v katera se namesti baterija velikosti AA.

Ker se tovrstne rešitve veliko uporabljajo na različnih potovanjih, je Sanyo prilagodil vsebino kovčka popotnikom. V kompletu “eneloop power pack” tako najdemo štiri polnilne baterije eneloop velikosti AA ter dve bateriji velikosti AAA. Priložen je tudi hitri polnilec (baterije napolni v vsega dveh urah) ter po dva nastavka za baterije velikosti C ter D.

Prenosni kovček Sanyo eneloop power pack z baterijami in polnilcem bo pri nas naprodaj v drugi polovici maja. Priporočena prodajna cena bo znašala 38 evrov.


Prijavi napako v članku