Računalništvo, telefonija
30.11.2012 15:27
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Koristna praznična darila: Ionizator in ionex-zobna-ščetka

Izjemen praznični popust za bralce Računalniških novic.
Koristna praznična darila ter izjemen popust za bralce Računalniških novic.
Koristna praznična darila ter izjemen popust za bralce Računalniških novic.

Te dni vsi razmišljamo, kaj koristnega podariti najbližjim v teh prazničnih dneh, zato vam ponujamo odgovor: podarite jim zdravje v obliki ionizatorja IONEX, slovenskega proizvoda, ki bo varoval njihova pljuča pred podmikrometrskimi kancerogenimi delci saj in izpušnih plinov, pa tudi pred bakterijami, virusi, iztrebki pršic, cigaretnim dimom, prahom itd, saj jih bodo negativni ioni iz ionizatorja zagotovo 100% odstranili iz zraka.

V sončnem žarku ne bo več lebdečih delcev in svojci vam bodo hvaležni. To vam lahko zagotovijo samo negativni ioni iz ogljikove ščetke, kajti noben filter na svetu ni sposoben zadržati teh delcev. Ker vemo, da negativne ione uničujejo TV ekrani, računalniki, luči, sintetični materiali, je ionizator nujen v vsakem prostoru, ali pa ga prenašamo.

Če pa je kdo alergik, astmatik ali hipertonik, naj vdihava negativne ione neposredno pri ogljikovi ščetki, ki poleg negativnih ionov nikdar ne oddaja zdravju škodljivega ozona (kot uvoženi ionizatorji s kovinsko iglo), da si zagotovi zmanjšanje nadležnih simptomov.

Proizvajalec beleži tudi povratne informacije ozdravljenih bolnikov. Negativni ioni namreč nimajo nobenih stranskih učinkov, kot jih imajo zdravila, izboljšajo pa lastni obrambni mehanizem telesa in posledično tudi počutje in zdravje. Ionizator IONEX je popolnoma tih, nemoteč, lahko ga uporabljate tudi med spanjem, obenem pa je majhen, da ga lahko postavite na čim višje mesto v kuhinji in najmočnejši, saj oddaja primerjalno največjo količino negativnih ionov.

Kaj pa ionex – zobna – ščetka? S pomočjo polaritete vam bo brez zobne paste odstranila ves zobni kamen, tako ne boste potrebovali več čiščenja slednjega pri zobozdravniku. Prihranek je trikrat večji kot izdatek za ščetko. Polariteta se prične, ko ščetko zmočimo, jo položimo na zobe in se prižge lučka, zob začasno spremeni polariteto iz minus v plus, ker pa je obloga plus, se preseli na ščetko, saj se po načelu polarnosti plus in plus odbijata. Zadovoljni uporabniki zelo radi poklanjajo ionex-zobno-ščetko svojcem in prijateljem.

Naročite ju lahko na 014396980, 041 750367, http://ionizator.moja-kosarica.si, ionex19@gmail.com ali pridite na podjetje IONEX d.o.o., Slomškova 25, Ljubljana od 9. do 16.ure.


oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku