Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
Programska oprema
25.07.2022 09:05
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta: nov celovit paket za upravljanje tiska

Konica Minolta v okviru prizadevanj, da bi strankam pomagala uveljaviti nove nivoje enostavnosti in učinkovitosti digitalne preobrazbe, predstavlja nov paket za upravljanje profesionalnega tiska, ki združuje programsko opremo Workplace Hub in AccurioPro Flux.
Konica Minolta The Perfect Match zagotavlja privlačen paket aplikacij, ki jih poganja Workplace Hub v kombinaciji s programsko opremo AccurioPro Flux. Foto: Konica Minolta
Konica Minolta The Perfect Match zagotavlja privlačen paket aplikacij, ki jih poganja Workplace Hub v kombinaciji s programsko opremo AccurioPro Flux. Foto: Konica Minolta

Paket Konice Minolte, imenovan The Perfect Match, “vse-v-enem-brez-skrbi” bo zagotovil nepogrešljivo optimizacijo procesa tiska za poslovno kritična opravila.

Storitev z upravljanjem učinkovitosti bo optimizirala centralno upravljanje centrov za tisk, da se zagotovita čas delovanja in učinkovitost dela ter zmanjšajo stroški. Namenjena je splošnim pisarniškim in tiskarskim okoljem, vključno s komercialnimi tiskarnami, centralnimi reprografskimi oddelki, ponudniki storitev tiskanja, kopirnicami ali notranjimi tiskarnami javnih organizacij, univerz ali korporacij..

Konica Minolta The Perfect Match zagotavlja privlačen paket aplikacij, ki jih poganja Workplace Hub v kombinaciji s programsko opremo AccurioPro Flux. Stranke imajo vse prednosti lastne infrastrukture, ki je vedno posodobljena in se vzdržuje varno in neopazno v ozadju. Z razširljivim, vseobsegajočim paketom zagotavlja, da lahko izpolnijo vse IT zahteve in spodbudijo nove možnosti tiskanja/tiska kot del digitalne preobrazbe.

AccurioPro Flux je programska rešitev podjetja Konica Minolta za učinkovito pripravo, profesionalno avtomatizacijo tiska, uporabno sodelovanje in učinkovito upravljanje izpisa. Modula Premium in Ultimate zagotavljata osrednjo nadzorno točko za avtomatizacijo delovnega procesa in spletno tiskanje. Ponuja bistvene funkcije za zmanjšanje stroškov in povečanje donosnosti naložbe.

Workplace Hub je koncept “inteligentnega povezanega delovnega okolja”, ki zagotavlja združljivost s številnimi Microsoftovimi in drugimi rešitvami, ter tako izpolnjuje hitro spreminjajoče se okoliščine in zahteve oblaka. Konica Minolta ponuja storitve paketa “vse-v-enem”, ki vsebuje aplikacijo AccurioPro Flux in obvezno strojno opremo. Konica Minolta v omrežju “printroom” zagotavlja storitve spremljanja in upravljanja na daljavo, ki povezujejo tudi središče Workplace Hub in sisteme za tisk in/ali multifunkcijske tiskalnike.

"Da bi povečala produktivnost in učinkovitost, ter zmanjšala stroške, se tiskarska podjetja po vsem svetu se soočajo z velikim izzivom učinkovitega upravljanja naročil za tisk. The Perfect Match bo v veliki meri strankam pomagal pri doseganju teh ciljev."

 
Bojan Zupančič, vodja programa za produkcijski in industrijski tisk v podjetju Konica Minolta Slovenija

Uvedba orodja ‘The Perfect Match’ je še en korak k našemu cilju v podjetju Konica Minolta, da organizacijam pomagamo ustvariti delovno mesto prihodnosti, ki ga bosta poganjala internet stvari in umetna inteligenca kot del digitalne preobrazbe. Ta inovativni in vseobsegajoči paket strankam zagotavlja vse prednosti nemotene proizvodnje. Stranke samo tiskajo, mi pa poskrbimo, da je njihovo okolje ves čas varno in posodobljeno.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več