Računalništvo, telefonija
28.06.2019 09:29

Deli z drugimi:

Share

Kompaktne ušesne slušalke za miniaturno ceno!

Ušesno slušalko Haylou GT1 Mini TWS praktično ne bomo čutili v ušesu.
Ušesno slušalko Haylou GT1 Mini TWS praktično ne bomo čutili v ušesu.

Na spletni prodajalni Ebay smo tokrat zasledili zanimivo ponudbo, ki je kot nalašč za tiste, ki za telovadbo ali poslušanje glasbe potrebujejo dobro slušalko Bluetooth. Tu gre za ušesno slušalko Haylou GT1 Mini TWS, ki je na spletnem prodajalni Ebay na voljo za nadvse zanimivo ceno. Ušesno slušalko lahko na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=153522854898 namreč kupimo že za zgolj 17,99 evrov, kar je seveda zelo ugodna cena.

Ušesna slušalka Haylou GT1 Mini TWS je združljiva z vsemi mobilnimi napravami iOS in Android, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth 5.0. Slušalko bomo zlahka prenašali naokrog v ušesu, saj tehta zgolj 35 gramov. Napolnjena litij-ionska baterija zadošča za do 3,5 ur delovanja, v stanju pripravljenosti pa do največ 120 ur, v priročen etui pa je vgrajena celo polnilna baterija.

Več informacij o nadvse zanimivi ušesni brezžični slušalki Haylou GT1 Mini TWS je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=153522854898. Preko te povezave lahko seveda opravimo tudi nakup.


Prijavi napako v članku