Avtomoto
06.11.2023 14:00

Deli z drugimi:

Share

Kolesarski števec Cycplus M2 za manj kot 30 €

V svetu kolesarstva, kjer vsak pedalni udarec šteje in lahko pomeni razliko med postavljanjem osebnih rekordov ali pa le izboljšanjem splošnega počutja, so kolesarski števci tisti tihi sopotniki, ki kolesarjem omogočajo natančno spremljanje njihovih dosežkov in napredka. Na spletni strani TomTop vas čaka poceni kolesarski števec Cycplus M2 za neskončna kolesarska potovanja. Vaš je lahko za ugodnih 28,59 €. 

Kolesarski števec: ključne značilnosti

Gre za brezžični GPS kolesarski števec. Z uporabo visoko zmogljivega GPS čipa in 4 satelitskih sistemov za določanje položaja je zagotovljen učinkovit sprejem signalov, kar pomaga skrajšati čas pozicioniranja in hkrati izboljša natančnost. 2,5-palični zaslon z visoko jasnostjo, z osvetlitvijo ozadja in zaščito pred bleščanje, omogoča enostaven, hiter in jasen pregled informacij na zaslonu, bodisi podnevi ali ponoči.

Vgrajena baterija velike zmogljivosti 1000 mAh ima privzeto nizko porabo energije. Eno polnjenje je dovolj za več kot 30 ur uporabe, kar pomeni, da vas pri dolgi vožnji ni potrebno skrbeti o pomanjkanju baterije.

Brezžični GPS kolesarski števec podpira protokol ANT in lahko brezžično poveže zunanje senzorje za zajem bogatih podatkov, kot so hitrost, srčni utrip, kadenca, moč, kilometrina, nadmorska višina, temperatura in podobno.

Podpira tudi sinhronizacijo podatkov s povezavo z aplikacijo preko Bluetooth. Lahko poveže račun Strava z aplikacijo in samodejno sinhronizirate podatke s tem računom. Z vgrajenim 16M pomnilnikom lahko kolesarski števec shrani približno 3000 kilometrov ali 150 ur podatkov vožnje.

Okrogla oblika števca je moderna in se obenem lepo uskladi z ostalim kolesom. Kolesarski števec ima tudi IPX6 vodoodporno zaščito, tako da so tudi deževni dnevi mala malica za najbolj zagrizene kolesarje.

Več na spletni strani TomTop.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več