Računalništvo, telefonija
07.09.2015 06:40
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

KOBCAM za boljši nadzor dogajanja na domu ali vikendu

KOBCAM za boljši nadzor dogajanja na domu ali vikendu
KOBCAM za boljši nadzor dogajanja na domu ali vikendu

Videonadzorna tehnologija je v zadnjih letih dosegla izreden tehnološki napredek in razvoj. Če primerjamo slike deset let starih sistemov z današnjo tehnologijo, se lahko pohvalimo z v povprečju petkrat večjo ločljivostjo. Kljub temu moramo biti pri izbiri opreme videonadzornega sistema zelo pazljivi, saj se kakovost močno razlikuje od proizvajalca do proizvajalca. Z izdelki podjetja KOBCAM pa zagotovo ne bomo zgrešili, saj ponujajo odlično kakovost po nadvse dostopni ceni.

Našo pozornost je pred kratkim pritegnila pametna vrtljiva kamera KOBCAM K-20, saj za le 139 evrov ponuja veliko. Kamera se namreč lahko pobaha s preprosto namestitvijo in uporabo, ločljivostjo 720p, čisto sliko tudi ob zmanjšani vidljivosti, dvosmerno avdio interkom komunikacijo, možnostjo snemanja na kartico SD, podporo za brezžične senzorje gibanja in možnostjo za vsestranski pogled.

Pametno vrtljivo kamero KOBCAM K-20 lahko kakopak povežemo in upravljamo kar s svojim pametnim telefonom. Kamera nam lahko pošlje alarm in premike obiskovalcev shrani na spominsko kartico, da jih lahko preverimo pozneje, ter je lahko celo elektronska varuška za otroke, starostnike in hišne ljubljenčke. Kamera pokriva kot 355 in naklon 90 stopinj, premikamo pa jo lahko kar s telefonom. Z obiskovalci lahko tudi komuniciramo ali celo vklopimo sireno v kameri. Z dodatnimi brezžičnimi senzorji pa lahko za nameček celo nadzorujemo požar, odpiranje oken in vrat ter gibanje v preostalih prostorih.

Če vas je pametna vrtljiva kamera KOBCAM K-20 prepričala, jo lahko dobite za kar deset odstotkov ceneje v okviru letošnjega celjskega sejma MOS. Popust je mogoče izkoristiti v času celjskega sejma MOS od 8. do 13. septembra 2015. Več informacij o ponudbi dobite na razstavnem prostoru podjetja KOBRA Team, d. o. o., na sejmu MOS v dvorani L1, na razstavnem prostoru 29a.


Prijavi napako v članku